Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για τις δημοτικές εκλογές της Αθήνας

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το δίλημμα στην Αθήνα είναι συγκεκριμένο, πολύ συγκεκριμένο. Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την αναρχία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει η Αθήνα μπροστά; Προς αυτή την κατεύθυνση είναι η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου».

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη στο λιμάνι του Κατακόλου.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του, επισκέφθηκε σήμερα το λιμάνι του Κατακόλου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα

Θέλω πριν απ’ όλα να εκφράσω τη στήριξή μας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Ανδρέα Κατσανιώτη.

Ένα νέο άνθρωπο, ικανό, άφθαρτο…

Που ξέρει να διεκδικεί και να μάχεται.

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στα έργα υποδομής του λιμένα Πατρών

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του, επισκέφθηκε σήμερα τα έργα υποδομής που γίνονται στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να ενισχυθεί ο ρόλος του λιμανιού ως εμπορικής πύλης προς τη Δυτική Ευρώπη και τον ανισόπεδο κόμβο, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του, επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη

Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνησή μου, να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
Γνωρίζετε καλά, πόσα πολλά και από πόσο παλιά με συνδέουν μαζί σας.
Εδώ με τη γη της Μακεδονίας μας…

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Πλαταμώνα”.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Πλαταμώνα” στο νομό Πιερίας, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Κουμουτσάκου

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρευρέθηκε στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στο γήπεδο του Πανελληνίου, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό:

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τοποθέτηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση για τον Πρωτογενή Τομέα που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Λέσβου

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λέσβο συναντήθηκε και συζήτησε με αγρότες του νησιού, σε εκδήλωση για τον Πρωτογενή Τομέα που έγινε στο συσκευαστήριο λαδιού του Ελληνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού του νησιού. Ακολουθεί η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού:   

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο Λιμενικό Σώμα και το κλιμάκιο της Frontex στη Μυτιλήνη

Ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των περιοδειών του βρέθηκε τη Μυτιλήνη, όπου επισκέφθηκε το Λιμενικό Σώμα και το κλιμάκιο της Frontex. Κατά την επίσκεψή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Στυλίδας”.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Στυλίδας”, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, στην ημερίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με θέμα «Αλληλεγγύη - το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και η κοινωνική διάσταση των Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
 «Μακαριότατε, άγιοι Πατέρες, κυρίες και κύριοι,
Χριστός Ανέστη,

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους διακριθέντες Έλληνες φοιτητές στην Μαθηματική Ολυμπιάδα

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τους φοιτητές που συμμετείχαν στον 8ο Μαθηματικό Διαγωνισμό χωρών της Ν.Α Ευρώπης «SEEMOUS 2014» κ.κ Ελευθέριο Μπόλκα και  Κωνσταντίνο Ψαρομήλιγκο που πήραν χρυσά μετάλλια και κατέλαβαν τη 2η και την 5η θέση αντίστοιχα στον διαγωνισμό.
Τους φοιτητές συνόδευαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ καθηγητής Ι. Εμμανουήλ και ο εκπαιδευτής – συνοδός τους, υποψήφιος διδάκτορας, Σ. Μπραζιτίκος.

Ο Πρωθυπουργός βράβευσε και συνεχάρη θερμά τους φοιτητές.