Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Η Νέα Δημοκρατία συνέχισε, την Τετάρτη, σε κλίμα ενθουσιασμού, την οργανωτική προετοιμασία για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, με τη σύγκληση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Α΄ Αθηνών στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών γραφείων της Ν.Δ. στη Λεωφόρο Συγγρού με την παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις



• Αρεόπολη, 17 Μαρτίου 2012
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, Βουλευτής Β΄ Αθηνών,
Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821 και κατάθεση στεφάνων.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ένταξη βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή που απέστειλε, σήμερα, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο, τον ενημερώνει ότι εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές κύριοι Αλ. Δερμετζόπουλος (Έβρου), Αν. Καρυπίδης (Σερρών), Εμ. Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ. Λεονταρίδης (Σερρών) και Ζ. Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους Συλλόγων και Ομοσπονδιών κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε, σήμερα το μεσημέρι, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με εκπροσώπους Συλλόγων και Ομοσπονδιών κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα.



Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τα Προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με τα Προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.


Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος

Φίλες και φίλοι,



Σήμερα ολοκληρώνεται μια σελίδα, που άνοιξε η χώρα τον περασμένο Νοέμβριο. Και αρχίζει μια δύσκολη περίοδος αγώνα και μεγάλων προκλήσεων.