Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στις Βρυξέλλες την Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς όπου θα μετάσχει στην Συνεδρίαση των ηγετών των κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αντί για μικρότερο έλλειμμα, θα έχουμε περισσότερα λουκέτα!


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ενώ το Μνημόνιο που υπέγραψε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε 20 δις σκληρά μέτρα για το 2011-2014, σήμερα, για την ίδια περίοδο, η έκθεση του Δ.Ν.Τ. έφτασε να προβλέπει περίπου τα διπλά!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Εσείς, που έχετε κάνει τις πελατειακές σχέσεις Επιστήμη σ’ αυτό τον τόπο! Εσείς είστε, λοιπόν, το πρόβλημα, κύριε Παπανδρέου


Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
 κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός μας ανακοίνωσε την πρότασή του να ζητήσει επιμήκυνση και μείωση του επιτοκίου, εξηγήσαμε τρία πράγματα:

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με το Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα κ. Christophe Farnaud και με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Πλούταρχο Σακελλάρη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με το Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα κ. ChristopheFarnaud, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συντάθηκε, στη συνέχεια, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Πλούταρχο Σακελλάρη, με τον οποίο συζήτησε τρέχοντα θέματα που αφορούν στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή οικονομία.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανάκαμψη και Ανάπτυξη!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής επέφερε ανακούφιση στην αποπληρωμή του χρέους των 110 δισεκατομμυρίων.


Με όσα ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, στη διάρκεια του δανείου, το χρέος μας, λόγω της μείωσης του επιτοκίου κατά μία ποσοστιαία μονάδα, θα μειωθεί κατά δυο μονάδες του ΑΕΠ.