Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, κ. Guido Westerwelle

O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στις 19:15, με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, κ. GuidoWesterwelle.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ




 του Γιαννη Αγγελίδη π.μελος της Ε.Ε. ΟΝΝΕΔ 1981-1984

Στις 29 Νοεμβρίου 2009 , 800.000 Έλληνες αψήφησαν την μελαγχολία , το αίσθημα της ήττας , την πικρία τους και έστερξαν να συμμετάσχουν σε μιά πρωτόγνωρη διαδικασία εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από την βάση .


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων, κλαδικών φορέων γιατρών του ΙΚΑ και Νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και των Ομοσπονδιών των Οδοντιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων




Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα, μετά από αίτημα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργου Πατούλη, με εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων, κλαδικών φορέων γιατρών του ΙΚΑ και Νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και των Ομοσπονδιών των Οδοντιατρικών και Φαρμακευτικών Συλλόγων.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Abdullah bin Zayed Al Nahyan


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί σήμερα, στις 15:15, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Abdullah bin Zayed Al Nahyan, που επισκέπτεται τη χώρα μας.