Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Είναι δέσμευση ότι μπορούμε να επιτύχουμε την Ανάκαμψη της ΟικονομίαςΟμιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κομοτηνή


Έχει επιστρέψει στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η εποχή της εγκατάλειψης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει, για δεύτερη ημέρα, την περιοδεία του στη Θράκη.Σήμερα το πρωί, είχε συνάντηση με το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, με το Μουφτή Κομοτηνήςκαι με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Πρέπει, επιτέλους, το ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω τουΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, μετο Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μ. Στυλιανίδη.


Μετά το τέλος της συνάντησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Π. Ψωμιάδη.
 

Πρόγραμμα περιοδείας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θράκη (15 και 16 Απριλίου 2011)


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στη Θράκη (15 και 16 Απριλίου 2011)

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα περιοδείας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θράκη, στις 15 και 16 Απριλίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣκ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στη Θράκη


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί, την Παρασκευή 15 Απριλίου και το Σάββατο 16 Απριλίου, διήμερη περιοδεία στη Θράκη.

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι την Τρίτη 12 Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου στις 16:30 μ.μ. με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι στο Μέγαρο «Θ. Καρατζά» (Αιόλου 82-84).

«Thessaloniki Forward» Θεσσαλονίκη προς τα εμπρός
Η πρόταση ψηφιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας με τον τίτλο «ThessalonikiForward», που αφορά την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.