Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του Δημάρχου του Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στον Πειραιά, με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ακολουθούν δηλώσεις:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με τη φορολόγηση του ειδικού επιδόματος για τους ενστόλους

Με απόφαση  του  Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,  δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά το πέρας σύσκεψης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με θέμα το νομοσχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε, σήμερα, σύσκεψης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με θέμα το νομοσχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή των υπουργών Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρου Καλαφάτη και των υφυπουργών Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη και κ. Αθανάσιου Σκορδά.