Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος

Κυρίες και κύριοι,



Σήμερα θέλω να σταθούμε σε δύο πράγματα, σε δύο κρίσιμες διαπιστώσεις. Από τις οποίες προκύπτει κι ένα σημαντικό πολιτικό συμπέρασμα:


* Η πρώτη διαπίστωση: Η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση ημί-διάλυσης και ημί-παράλυσης.


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011



Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών,


Τελετή έναρξης της 6ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας, που διοργανώνει η Επιστημονική Επιτροπή του Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής στο συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Ν. Σκαλκώτας



Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τις επαφές και διαβουλεύσεις του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, στο Εσωτερικό και το Εξωτερικό και για την παρουσίαση του επικαιροποιημένου Οικονομικού Προγράμματος του κόμματος

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς πραγματοποιεί σειρά επαφών και διαβουλεύσεων με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, τόσο στο Εσωτερικό, όσο και στο Εξωτερικό, με στόχο την προώθηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικονομία.

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την επίσκεψή του στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφτηκε σήμερα τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων.



Μετά το τέλος της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Βρίσκομαι, και πάλι, σήμερα, κοντά στον απλό εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα. Σε μία βαριά βιομηχανία, σε μια σκληρή δουλειά, με ανθρώπους που αγωνίζονται για το μεροκάματο. Και δίνω, σήμερα, το δικαίωμα στον καθένα από εδώ να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, στην εκδήλωση του Παρατηρητηρίου Διαφάνειας του κόμματος, με θέμα «Διαφάνεια, Προϋπόθεση Δημοκρατίας»


Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Γιώργος Σούρλας έχει αγωνιστεί στη ζωή του για τη διαφάνεια ως προϋπόθεση για τη Δημοκρατία. Και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τον αγώνα που δίνει, από αυτό εδώ το βήμα, αυτές τις μέρες. Και να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την πρόσκληση που έκανε σε τρεις εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μας φωτίσουν με τις απόψεις τους. Γιατί δεν είναι απλά επαΐοντες, ειδήμονες στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά τον έχουν υπηρετήσει με πολύ μεγάλη αίσθηση καθήκοντος.



Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, στις 10:30 τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, μετά από πρόσκληση που του απηύθυναν οι εργαζόμενοι.




Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. υπό την προεδρεία του Προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Υπό την προεδρεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, θα συνεδριάσει, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 10:30, στα νέα γραφεία του κόμματος, η Πολιτική Επιτροπή.



Στο 1% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση

Μία ανάσα πριν από την οριστική ανατροπή του κλίματος βρίσκεται πλέον η Νέα Δημοκρατία... όπως καταγράφεται σε δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.



Σύμφωνα με αυτήν το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 33%, η Ν.Δ. το 32% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 12,5%,ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΝ με 5% και οι Οικολόγοι με 4%.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κόμματος

Φίλες και φίλοι,



Καλώς ήλθατε στο νέο σπίτι του Κόμματός μας. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας.


Τα γραφεία ενός κόμματος είναι κάτι παραπάνω από εργασιακός χώρος…


Είναι κέντρο συσπείρωσης, κέντρο συζητήσεων, είναι ζωντανός χώρος όπου άνθρωποι με κοινές αγωνίες και κοινά ιδανικά μαζεύονται καθημερινά, για να πληροφορηθούν και να πληροφορήσουν. Να πάρουν κουράγιο και να δώσουν.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση του Παρατηρητηρίου Διαφάνειας του κόμματος την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011, στις 18:00, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Παρατηρητήριο Διαφάνειας του κόμματος, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza , Μιχαλακοπούλου 50.


Το θέμα της εκδήλωσης είναι “Διαφάνεια και Δημοκρατία”.


Την εκδήλωση θα συντονίσει ο σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. για θέματα διαφάνειας, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός κ. Γιώργος Σούρλας.


 Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας- Ελλάς κ. Κ. Μπακούρης, ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γ. Κούρτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και Δικαστών κ. Χ. Αθανασίου.








Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Γ. Μιχελάκη με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες του κ. Παπανδρέου

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ο κ. Παπανδρέου επιμένει να αντιμετωπίζει κρίσιμα ζητήματα με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.


Λέει, τώρα, ότι «κανείς δεν είναι περήφανος, κάθε τρεις και λίγο, κάποιοι κύριοι να έρχονται και να ελέγχουν». Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να μιλά για υποχρέωση να απαλλαγούμε από «εξαρτήσεις, δουλείες και Μνημόνια».

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μαριάνο Ραχόι

 O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα στη Μαδρίτη, με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μαριάνο Ραχόι.








Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τα εγκαίνια των νέων Γραφείου του Κόμματος, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται ότι:



Τα εγκαίνια και ο αγιασμός στα νέα Γραφεία του Κόμματος θα γίνουν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, στις 19:30, στο ισόγειο του κτιρίου (Συγγρού 340).




Στην Ισπανία σήμερα ο Α. Σαμαράς

Αναχωρεί σήμερα για την Μαδρίτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς μετλα απο  προσκληση  του Προέδρου του Λαϊκού Κόμματος και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ισπανίας κ. Μαριάνο Ραχόι.


Σκοπός της συνάντησης των δύο αρχηγών είναι η ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ευρωζώνη αλλά και τα σημαντικά, κοινά θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες.