Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος

Παρουσιάζουμε σήμερα, φίλες και φίλοι, το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σημασία εδώ έχουν τρία πράγματα:

Το τι σηματοδοτούμε σε αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη.

Το με ποιους το σηματοδοτούμε.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιώαννη Βρούτση, τον υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνιο Μπέζα και την τέως και νυν διοίκηση του ΕΚΚΑ

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιώαννη Βρούτση, τον υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνιο Μπέζα και την τέως και νυν διοίκηση του ΕΚΚΑ. Μετά τη συνάντηση ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Συνεδρίαση της Π.Ε της ΝΔ και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές.

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15-4-2014, στις 14:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές.
Θα προηγηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. 

Συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της EDF (Électricité de France) κ. Henri Proglio

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της EDF (Électricité de France) κ. Henri Proglio. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ενεργειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.