Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Λάρισα

Ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ. Από εδώ, από τη Λάρισα ξεκινάμε τον αγώνα. Και να ξέρετε η Ελλάδα θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Από εδώ, από τη Λάρισα, από την καρδιά της αγροτιάς, ξεκινάμε την πορεία του εκλογικού μας αγώνα. Συμβολικά επιλέξαμε τη Λάρισα. Ξεκινάμε από δω, τη Θεσσαλία των Αγώνων, την πορεία της νίκης μας των εκλογών του Ιανουαρίου, μία νίκη η οποία θα λυτρώσει τον λαό μας.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες.
 Θέλω πρώτα να σας ευχηθώ για την καινούργια χρονιά. Να έχετε υγεία, δύναμη δίπλα στην οικογένεια σας. Ευτυχία σε όλους τους Έλληνες. Και να ξέρετε ότι πάνω από όλα εμείς, οι Νεοδημοκράτες, όταν σκεφτόμαστε για υγεία και ευτυχία λέμε ταυτόχρονα και προκοπή στην Πατρίδα μας. Και η Πατρίδα μας θα κερδίσει.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή»

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε σήμερα τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», όπου παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμου, είπε τα ακόλουθα:

Μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την Πρωτοχρονιά 2015

 Αγαπητοί συμπατριώτες,
Πριν απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους σας προσωπικά για τη νέα χρονιά: Υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική και προσωπική πρόοδο.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Εισήγηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και φίλοι,

Η εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες!
Μια εκλογική μάχη που ο λαός μας δεν την ήθελε. Γιατί δημιουργεί κινδύνους, τη στιγμή που η χώρα μόλις είχε βγει από την ύφεση, μόλις είχε βγει προς την κατεύθυνση της «επόμενης ημέρας»