Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις πλημμύρες στην Αττική

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα έκτακτης σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις πλημμύρες στην Αττική. Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες

Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για σημαντικά θέματα της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, αλλά και της διεθνούς επικαιρότητας, ενώ κάποιες από τις αποφάσεις που πήραμε, έχουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο. 

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προσερχόμενου στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Greece is on a steady path of recovery and stabilization. We are negotiating closely with our lenders the next day, after the end of the program, the prudent exit to normality. Thank you very much».

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ

Κυρίες και κύριοι,
 Ο Τουρισμός υπήρξε πράγματι, το μεγάλο στήριγμα της Ελλάδας στις δύσκολες στιγμές.
 Και παραμένει ταυτόχρονα η ατμομηχανή που τη βγάζει σήμερα από την κρίση. Είναι, λοιπόν, πράγματι, ο μοχλός επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στον απολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιπυρική περίοδο 2014

Θέλησα προσωπικά να σας συγχαρώ και θέλω ο Ελληνικός λαός να πληροφορηθεί ότι τη φετινή αντιπυρική περίοδο η Πυροσβεστική έφερε σε πέρας την αποστολή της με ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.