Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 1, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στις 12:30, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 1, στον χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.







Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε σήμερα την πρωτοβουλία να αποστείλει επιστολή στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά που εστάλη στις 13/11/2011, στους ηγέτες του ΕΛΚ


κ. Wilfried Martens Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος


Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2011


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,


Όπως σας ανέφερα ήδη, θεωρώ απαραίτητο να ενημερώσω τους συναδέλφους μου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα.
Οι πρόσφατες εξελίξεις έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου αναφορικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Εκτός, όσοι προσβάλλουν τη Ν.Δ. Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα.


Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!».

Ακολουθεί βιντεο με δηλωσεις του Αντώνη Σαμαρά.