Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

KATI AKOYΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG

Τα Piigs στην ατζέντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Οι πλούσιοι και οι εκλεκτοί αυτού του κόσμου συγκεντρώνονται σε ένα από τα πιο χλιδάτα θέρετρα της Ισπανίας για την ετήσια σύνοδο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τα μπλόκα της αστυνομίας. Τι συζητούν και τι αποφάσεις παίρνουν ή ακόμη και εάν λαμβάνονται αποφάσεις.
Πέρυσι η σύναξη των ισχυρών έγινε στην Γλυφάδα. Η Ελληνική οικονομία κατέρρευσε μετά από λίγους μήνες. Φέτος η λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδριάζει στο αποκλειστικό τουριστικό συγκρότημα Dolce στο Sitges. «Μήπως έρχεται η σειρά της Ισπανίας;», διερωτούνται με μια δόση ειρωνείας οι Τάιμς του Λονδίνου. H ατζέντα και οι συμμετοχές
Η ατζέντα της συνόδου είναι εμπιστευτική. Λίγοι την γνωρίζουν. Ένας από αυτούς που ισχυρίζεται ότι την έχει στην κατοχή του είναι ο Ντάνιελ Εστούλιν, ένας άνθρωπος που παρακολουθεί τις συνόδους της λέσχης Μπίλντερμπεργκ για πολλά χρόνια.
Το μεγάλο θέμα της ατζέντας είναι εάν το ευρώ θα επιβιώσει, λέει σε συνέντευξη στους Τάιμς.
«Φοβούνται ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα αποχωρήσουν από την ευρωζώνη και το ευρώ θα διαλυθεί», λέει ο Εστούλιν. «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι οι χώρες-μέλη του ευρώ να επιστρέψουν σε εθνικές οικονομικές πολιτικές».
Την εναρκτήρια ομιλία θα εκφωνήσει ο... Χοζέ Λουίς Ροντίγκεζ Θαπατέρο, πρωθυπουργός της Ισπανίας. Τα «Piigs» - δηλαδή, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία – βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της συνόδου.
Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 από τον Πολωνό εξόριστο, Τζόζεφ Ρέντιγκερ, με αποκλειστικό στόχο να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό προπύργιο κατά της εξάπλωσης του κομμουνισμού. Η Λέσχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της «ευρωπαϊκής ιδέας» μέσω της γαλλο-γερμανικής συμφιλίωσης, την ένταξη της πρώην Δυτικής Γερμανίας στο ΝΑΤΟ, και την προώθηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ , γράφουν οι Τάιμς.
Τώρα, υποστηρίζει ο Εστούλιν, η ανησυχία στρέφεται στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης: Στην «επανεθνικοποίηση» της οικονομικής πολιτικής και στον κίνδυνο κοινωνικών εκρήξεων.
Όσο για την λίστα των προσκεκλημένων οι Τάιμς αποκαλύπτουν ορισμένα ονόματα που βέβαια δεν προκαλούν έκπληξη:
• Χένρι Κίσιντζερ – πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ • Ντέιβιντ Ρόκφελλερ – πρώην πρόεδρος της Chase Manhattan Bank • Ρίτσανρτν Περλ – έμπιστος συνεργάτης του Τζορτζ Μπους • Λόρδος Μάντελσον – ηγετικό στέλεχος των Βρετανών Εργατικών • Πολ Γούλφοβιτς – πρώην διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας • Μάριο Μόντι – πρώην επίτροπος της ΕΕ • Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας • Βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας
Παλιά όταν βλέπαμε κάποιον "οικογενειάρχη" να διαβαίνει την πόρτα με το κόκκινο φανάρι φτύναμε κάτω και τον λέγαμε υποκριτή και χυδαίο.Αν μάλιστα τον συναντούσαμε σε κανένα σύλλογο τύπου "πνεύμα και ηθική" του ρίχναμε και καμιά μούτζα έτσι για να του θυμίσουμε ότι δεν είμαστε χιμπατζήδες.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με εκείνους τους πολιτικούς και δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον "αφρό" της κοινωνίας "ελέω" λέσχης Bilderberg και "Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων".
Τα ονόματα των "αρίστων" της ελληνικής κοινωνίας που λειτουργούν απροκάλυπτα πλέον σαν μισθοφόροι με εντολές εξόντωσης του ελληνικού λαού, θα σας τα ξαναδώσουμε για να εντυπωθείτε καλά ποιοί είναι αυτοί που θα περάσουν μεθαύριο την πόρτα με τα "κόκκινα φανάρια" και γυρνώντας θα σας πούν ότι η "Τρόϊκα" απαιτεί η πλήρης σύνταξη να κατέβει στο επίπεδο του επιδόματος ανεργίας και ότι για το "καλό" της πατρίδας μας η σημερινή και η αυριανή γενιά θα πρέπει να γίνουν το "λίπασμα" προκειμένου να ζήσουν οι "εκ των αρίστων 'Ελληνες" και οι ελληνοποιημένοι δούλοι τους.
Δείτε λοιπόν πια είναι τα "καλά παιδιά" και θυμηθείτε τα όταν τα δείτε στο δρόμο,στην κάλπη ή στην τηλεόραση:
Αλογοσκούφης Γ. ( μάλλον φέτος θα συμμετάσχει για να πάρει τον Μπιλτερμπεργκιανό έπαινο για την αρπαγή των αποθεματικών των ταμείων μας και τη συνεισφορά του στην καταρράκωση της εθνικής οικονομίας) Αράπογλου Τ. ( ο γνωστός πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που έδινε δάνεια μιας ημέρας στους "κολλητούς" προκειμένου να παίξουν με τις μετοχές της Εθνικής κερδίζοντας σε δυο μέρες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.Οι υπόλοιπες "παρεχόμενες" υπηρεσίες υπάρχουν ήδη δημοσιευμένες στο ελεύθερο προς το παρόν διαδίκτυο) Μπακογιάννη Ντόρα (δεν χρειάζεται συστάσεις ,φρόντισε με τα έργα και τις πράξεις της να γίνει διάσημη.Είναι και αυτή μία εκ των πολιτικών που έχουν τρομακτικό ταλέντο στην υποκρισία και το θράσος.Αυτό που την ξεχωρίζει είναι ότι κατάφερε αν και καμηλοπαρδαλη να έχει την διεισδυτική ικανότητα του ποντικιού.) Δαβίδ Γ. ( Το ντόπιο αφεντικό της coca-cola) Διαμαντοπούλου Α. ( Μάλλον η Bildermberg θα την βραβεύσει φέτος σαν τον "μισθοφόρο της χρονιάς".Είναι αυτή που κατήργησε σε μια μέρα τον όρο "Εθνική" απο την ταμπέλα του Υπουργείου της ,γράφοντας στα παλιά της παπούτσια την συνταγματική εντολή.Δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν την Διαμαντοπούλου να μας παρουσιάσει το "νεο σχολείο" , την ίδια μέρα που η κατοχική κυβέρνηση μας παρουσίαζε το "εργαλείο που φτιάχνει ανθρώπους" δηλαδή την ευρωπαϊκής κατασκευής λαιμητόμο.Αυτό το αγαπημένο παιδί του διεθνούς σιωνισμού και της μασονικού τύπου λέσχης Bilderberg κατάφερε με την παρέα της να μετατρέψει το υπουργείο Εθνικής Παιδείας σε υπουργείο δια βίου Εθνικής αποδόμησης.) Κυριακόπουλος (εκπρόσωπος των πτωχών πλουτοκτρατών Ελλάδος) Παπαχελάς Αλ. ( Μαζί με τον κολητό του Τέλογλου και κάμποσους ακόμα, έχουν στελεχώσει το σκιώδες γραφείου τύπου της "Νέας Σιωνιστική Τάξης Πραγμάτων.Θάλεγε κανείς ότι αυτός είναι ο άτυπος υπουργός "δια βίου προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότξητας") Παπαλεξόπουλος (Τσιμέντα Παπαθανασίου Γιάννης ( Ήταν ο διάδοχός του Αλογοσκούφη και ένας εξ αυτών που όταν μίλαγε στις τηλεοράσεις νόμιζες ότι θα σκάσει απο την αγωνία του να πεί την αλήθεια.Κι όμως ήταν ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών.Θα μείνει στην ιστορία σαν ο καλύτερος πλασιέ ψεύτικων προϋπολογισμών.) Στουρνάρας Γιάννης (πρόεδρος του ΙΟΒΕ και μέχρι χθές ο εξ απορρήτων οικονομικός σύμβουλος του αρχιερέα της διαπλοκής Κ. Σημίτη.Ποιός ξέρει μπορεί φέτος να πάρει την πολυπόθητη έγκριση της Bilderberg για την θέση του διαδόχου του Παπακωνσταντίνου) Τσούκαλης Λ (Πρόεδρος του γνωστού για τις ανθελληνικές του δραστηριότητες ΕΛΛΙΑΜΕΠ)

Νέος αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα

Νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα είναι ο Ντάνιελ Σμιθ, ο οποίος μέχρι πρότινος χρημάτισε γενικός γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ο κ. Σμιθ έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις- χαρακτηριστικά υπηρέτησε στη Στοκχόλμη, την Κωνσταντινούπολη, την Οτάβα και τη Βέρνη. Σημειώνεται ότι ο διορισμός του πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο. Απερχόμενος πρέσβης είναι ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Οι οκτώ όμιλοι της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2010, όπως προέκυψαν από την κλήρωση στο Κέιπ Τάουν, είναι οι εξής

Οι οκτώ όμιλοι της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2010, όπως προέκυψαν από την κλήρωση στο Κέιπ Τάουν, είναι οι εξής:

1ος Όμιλος Νότια Αφρική, Μεξικό, Ουρουγουάη, Γαλλία

2ος Όμιλος Αργεντινή, Νιγηρία, Νότια Κορέα ΕΛΛΑΔΑ

3ος Όμιλος Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, Σλοβενία

4ος Όμιλος Γερμανία ,Αυστραλία ,Σερβία ,Γκάνα

5ος Όμιλος Ολλανδία, Δανία, Ιαπωνία, Καμερούν

6ος Όμιλος Ιταλία, Παραγουάη, Νέα Ζηλανδία, Σλοβακία

7ος Όμιλος Βραζιλία, Βόρεια Κορέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία

8ος Όμιλος Ισπανία , Ελβετία , Ονδούρα, Χιλή