Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας κ. Werner Hoyer


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας (European Investment Bank), κ. Werner Hoyer, με τον οποίο συζήτησε τη δυνατότητα χρηματοδότησης αναπτυξιακών δράσεων στην Ελλάδα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εισήγηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος

* Με την απόφαση του Eurogroup - η Ελλάδα κερδίζει χρόνο και περιθώρια να βγει από την κρίση.



* Η απόφαση αυτή έχει τρείς μεγάλες διαφορές από το πρώτο Μνημόνιο, και μία μεγάλη ομοιότητα:

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά για την απόφαση του Eurogroup

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από την Κύπρο, όπου βρίσκεται για τριήμερη επίσημη επίσκεψη, αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου και Πρόεδρο Κ.Σ.ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκη Ομήρου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, που πραγματοποιεί, από χθες, τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, μετά τις συναντήσεις που είχε το πρωί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκο Αναστασιάδη, συναντήθηκε διαδοχικά με την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου, με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρο Κ.Σ.ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκη Ομήρου και με το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.



Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκο Αναστασιάδη


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, που πραγματοποιεί, από χθες, τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, είχε σήμερα το πρωί συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκο Αναστασιάδη.