Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Οργανωμένα συμφέροντα οδήγησαν την Ελλάδα στον δανεισμό από την Ε.Κ.Τ και το ΔΝΤ.

Συμφέροντα που θέλουν αν συγκεντρώσουν όλο το χρήμα από την Ε.Ε και να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, σε βάρος της Ευρώπης και των κρατών που θα οδηγηθούν σε δανεισμό.

Χρηματοπιστωτικές εταιρείες (τράπεζες) όπως η Goldman Sachs και η Μoodys δεν έχουν να δηλώσουν κανένα χρέος σε βάρος της Ελλάδας, αλλά θέλουν να κερδίσουν οι ίδιες από το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν ,με σκοπό να κερδοσκοπήσουν.

Η ονομασία τους και η στελέχωση τους δηλώνουν ποιοι κρύβονται πίσω από την δήθεν «οικονομική κρίση» τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων χωρών.

Ποιοι παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους με σκοπό την ένταξη στην Ε.Ε. χώρας που «δήθεν κινδυνεύει» από εχθρούς, χώρα που ενώ δεν είναι στην Ευρώπη και συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Eurovision,Uefa,Fiba).

Τα ίδια πρόσωπα στελεχώνουν την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Να πουν σε ποιόν χρωστάει η Ελλάδα και πόσα; αλλά τι να πουν χωρίς στοιχεία.

Αν η Ελλάδα πει: Δεν χρωστάμε σε κανένα τι θα κάνουν; δεν μπορούν να πάρουν κανένα νησί, δεν έχουν δικαίωμα δέσμευσης εθνικής κυριαρχίας.

Η Ελλάδα μπορεί να τυπώσει νόμισμα Ευρώ και να μην έχει ανάγκη κανέναν και να βγει αλώβητη από την δήθεν κρίση.

Κρίση που τα παπαγαλάκια των Ιδιωτικών ΜΜΕ με παχυλά κασέ και πολυθεσίτες δεν θα επιβαρυνθούν τίποτα αφού είναι φερέφωνα των ανθελληνικών κύκλων και φυσικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους τα νέα σχέδια της κυβέρνησης που δεν τους αγγίζουν και που μαζί με τα Golden Boys των ιδιωτικών τραπεζών, χρηματιστηριακών και ασφαλιστικών εταιρειών και χιλιάδες άλλοι υψηλόμισθοι του ιδιωτικού τομέα μένουν έξω από τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ νν ρκιον πολέσθαι

«Ντροπή Αργείοι! Το μόνο βέβαιο που τώρα μας περιμένει είναι να χαθούμε.

ΠΗΓΗ:http://eternity21.blogspot.com/2010/05/blog-post.html