Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, προσερχομένου στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Λεμεσό.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Λεμεσό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την Ελλάδα και η Κυπριακή οικονομία μπαίνει σε δοκιμασία, αλλά μέσα από τους αιώνες, όπως ξέρετε, ο Ελληνισμός πάντα αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά και πάντα τις αντιμετώπισε, τελικά, με επιτυχία

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου


Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανακοινώνεται το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, για αύριο 10 Ιανουαρίου 2013:

Στις 10:00 θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Antonio Lopez-Isturiz.

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Ανάπτυξης



Θα μας βλέπετε συχνά εδώ.

Θέλω, κυρίες και κύριοι, να σας πω ότι η παρουσία μου εδώ σήμερα στην ανακοίνωση των δράσεων του 2013 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών υποδηλώνει την πρωταρχική σημασία που η κυβέρνηση αποδίδει στην ανάκαμψη της οικονομίας. 

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και της Καγκελαρίου της Γερμανίας κα Angela Merkel, μετά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Βερολίνο, συναντήθηκε σήμερα με την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Angela Merkel. Ακολουθούν οι δηλώσεις των δύο ηγετών:

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, προσερχόμενου στην εκδήλωση του Εκδοτικού Οργανισμού Die Welt στο Βερολίνο

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στην εκδήλωση του Εκδοτικού Οργανισμού Die Welt στο Βερολίνο, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε:
«Θα είναι μια συζήτηση για την Ευρώπη της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης και θα είναι μια ανάλυση για την οικονομία της Ελλάδος και την εμπιστοσύνη που πλέον έχουν οι ξένοι σε αυτήν και την προοπτική της. Ευχαριστώ πολύ».

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Aνακοίνωση σχετικά με την μετάβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί, αύριο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Εκδοτικού Οργανισμού “Die Welt”, ως κεντρικός ομιλητής στο δείπνο της Δευτέρας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι.

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά την τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  μετά την τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από εδώ, από τον Πειραιά μας, από το σημαντικότερο λιμάνι της Μεσογείου, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας, ότι θα τα καταφέρουμε. Η δύναμη του Ελληνικού λαού, η επιχειρηματικότητα του Έλληνα και πάνω από όλα η αισιοδοξία και η ενότητα που υπάρχει σήμερα, πιστεύω ότι ήταν πάντοτε τα εφόδια τα οποία μας έδωσαν προκοπή και ευημερία. Και θα μας δώσουν και πάλι.