Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη


Από εδώ από το κέντρο της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, του Γέρου του Μοριά, από την ηρωική Τριπολιτσά δίνουμε ένα μήνυμα αγώνα και ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου που είμαι μαζί σας. Αλλά πάνω απ’ όλα η χαρά μου είναι να βλέπω αυτή την καταπληκτική νεολαία πάντοτε πρωτοπόρα στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας. Το μέλλον και η ελπίδα της Ελλάδας που μόλις προχθές μας χάρισε μια λαμπρή νίκη, μια τεράστια νίκη στις φοιτητικές εκλογές. Η πρωτοπόρα ΔΑΠ ήταν και πάλι πρώτη στα Πανεπιστήμιά μας, πάνω από 43% στα ΑΕΙ! Πάνω από 56% στα ΤΕΙ!

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών είναι να αποτέλεσμα πάρα πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και ένα προμήνυμα. Και θέλω να σας πω ότι εγώ ιδιαίτερα είμαι ευχαριστημένος, γιατί το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η τάση των νέων, είναι προς την Ανάπτυξη, προς τις ίσες ευκαιρίες για όλους και προς μεταρρυθμίσεις ριζοσπαστικές οι οποίες θα κάνουν επιτέλους την Ελλάδα μια φυσιολογική Ευρωπαϊκή χώρα. Και δεν είναι η κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Κυρίες και κύριοι,

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλά προσέξτε: Είναι «η πιο κρίσιμη», όχι γιατί μας περιμένουν μεγάλες και δύσκολες ώρες. Αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: γιατί με πολλές θυσίες ξεπεράσαμε τα πιο δύσκολα και είμαστε κοντά να κάνουμε πραγματικότητα πράγματα που όλοι θέλαμε πάντα, αλλά οι περισσότεροι τα θεωρούσαν «αδιανόητα» ως πολύ πρόσφατα.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Την Πέμπτη η συνεδρίαζει της Κ.Ο. της ΝΔ


Την Πέμπτη   8 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.