Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τα Προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με τα Προεδρεία των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.


Οι Εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών ανέπτυξαν τα αιτήματα και τις ανησυχίες τους, για την εύρυθμη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και δεσμεύτηκαν να φέρουν αναλυτικό κοστολόγιο για την εφαρμογή των προτάσεών τους.

Ο Πρόεδρος τη Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, αφού τόνισε τη σπουδαιότητα που, ιδίως κατά τη σημερινή εποχή, έχουν τα θέματα της ασφάλειας, δεσμεύτηκε στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, την ανάληψη όλων των θεσμικών πρωτοβουλιών για την ηθική στήριξη των υπηρετούντων στα Σώματα, καθώς και για την αναγκαία αναδιοργάνωση των Σωμάτων, ώστε να μπορούν να επιτελούν αποτελεσματικότερα το σημαντικότατο έργο τους.

Τόνισε, επίσης, ότι για τη Νέα Δημοκρατία είναι προτεραιότητα η διασφάλιση επαρκούς υλικοτεχνικής υποδομής των Σωμάτων και κατάλληλων συνθηκών εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Υπογράμμισε ότι τα θέματα που έθιξαν είναι στην πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά χωρίς κοστολόγηση συγκεκριμένων δράσεων δεν είναι δυνατόν να γίνονται εξαγγελίες, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη η ανάκτηση της αξιοπιστίας του πολιτικού λόγου.

Στη συνάντηση μετείχαν, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης, Βουλευτής Ηλίας. κ. Κώστας Τζαβάρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.