Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον , τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Guido Westerwelle


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Guido Westerwelle, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Ακολουθεί ο μεταξύ τους διάλογος:

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου, για το Βερολίνο όπου θα συμμετάσχει στη Συνάντηση Κορυφής για την ανεργία των νέων που διοργανώνει η Καγκελάριος της Γερμανίας.
Ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των βουλευτών Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου και Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.


Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο κλείσιμο του 9ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του Κόμματος

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας... Εσείς αποδειχθήκατε τα μεγάλα στηρίγματα της Πατρίδας στους αγώνες που πέρασαν κι είστε αληθινή Ελπίδα του τόπου, στους αγώνες που έρχονται. Γιατί η μάχη για τη Νέα Ελλάδα ήδη έχει αρχίσει. Και είμαστε εδώ για να το πούμε και στους άλλους. Θα την κερδίσουμε μέχρι το τέλος. Μόνο που τώρα μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες που θέλουν να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίσηκαι να αλλάξουν το μέλλον και τη μοίρα του Τόπου μας.