Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Λίστες και ονοματολογία στο Συνέδριο της ΝΔ

Όπως αναμενόταν στους διαδρόμους του Tae Kwo DO, όπου συνεχίζει να διεξάγεται το 8ο Συνέδριο της ΝΔ κυριαρχεί η ονοματολογία για τις θέσεις των αντιπροέδρων και του νέου γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής.
Για τις θέσεις των αντιπρόεδρων παίζουν φυσικά τα ονόματα των κ। Αβραμόπουλου και Δήμα, οπότε και πρέπει να … αποκλείσουμε (καλώς εχόντων των πραγμάτων) κάθε άλλη υποψηφιότητα.
Για την θέση του γραμματέα επίσης παίζουν τέσσερα ονόματα: Κώστας Μαρκόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Άλλο πεδίο ονοματολογίας η αυριανή εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, για την οποία ακούγονται τα εξής ονόματα, ενδεικτικά :
Φίλων Παρρησιάδης, Χρήστος Γιάνναρης, Φαήλος Κρανιδιώτης, Γιάννης Μητρόπουλος, Γιώργος Παντάκης Βασίλης ΚΙκίλιας, Κώστας Ζωντανός,
Πέτρος Τζωρτζής, Μίλτος Χρυσομάλλης, Γιώργος Αναγνωστάκος, Γεωργία Αναστασοπούλου, Ασημίνα Σκόνδρα, Παντελής Αργυριάδης, Διονύσης Σταμενίτης, Θ. Δραβίλας. Σταύρος Πεντέας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Μπέσης, Παντελής Αργυριάδης, Νταϊάνα Μεταξά, Δημήτρης Κούκης, Αμαλία Σκορδίλη κλπ Γράφεται επίσης ότι υπάρχουν «λίστα Καραμανλικών» και «λίστα Αβραμόπουλου» και ότι και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προσπαθεί να προωθήσει δυο – τρεις δικούς του, αλλά μην πιστεύετε όσα διαβάζετε।
Μία και μοναδική λίστα φαίνεται ότι θα υπάρχει στο τέλος. «Προεδρική» Τέλος υπάρχουν και δύο μπλόγκερς και σχολιαστές μας : Αναστάσιος Καζαντζίδης, και Αθανάσιος Κατσίμπελης οι οποίοι παλεύουν για την τιμή των όπλων.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Υποψηφιος για την Κ.Ε της Ν.Δ ο Τομεαρχης Μαγνησίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΚΗΣ

Στην Κ.Ε ΝΔ η στήριξη και η ψηφος στον ΑγωνιστηΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑΚΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αποτελει την ΕΛΠΙΔΑ για την Ν.Δκαι τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ।
Απο την πρωτη στιγμη της δηλωσης υποψηφιοτητας του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ηταν διπλα σε καθε μετεριζι, στηριξε καιστηριζει ανιδιοτελως τον Προεδρο Αντωνη Σαμαρα και το πολυσχιδες έργο του στον Νομο Μαγνησιας αποτελει δείγμα του κομματικου καθηκοντοςτου και της αποστολης του γι αυτο στην ΚΕ της Ν.Δ στηριζουμε ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑΚΗ