Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και της Καγκελαρίου της Γερμανίας κ. Angela Merkel στο Βερολίνο

A. Merkel: Κυρίες και κύριοι, χαίρομαι που ο Έλληνας Πρωθυπουργός μας επισκέπτεται για μια ακόμη φορά. Αφορμή αποτελεί ένα συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και στο οποίο θα παραστεί.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκη Ομήρου

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκη Ομήρου. Μετά τη συνάντηση, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Ομήρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δελτίο τύπου για την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου

 Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη. Κατά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 9:00 με τον Πρόεδρο και Chief Executive Officer της Mastercard κ. Ajay Banga στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την Κύπρο

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην Κύπρο για την κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη. Το πρωί επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο, όπου υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη. Μετά τη συνάντηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση: