Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μήνυμα του Πρόεδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την 25η Μαρτίου

Τιμούμε, σήμερα, τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας.



Αντλούμε διδάγματα Αγώνα και Πίστης, Προοπτικής και Ελπίδας.
Είμαστε δυναμικά παρόντες στις μάχες για την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων.

Διαφωνούμε με το μείγμα πολιτικής που εφαρμόζεται

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου κ. Υβ Λετέρμ και έλαβε μέρος στην Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Πρόγραμμα του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα έχει, σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό του Βελγίου κ. Yves Leterme , με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου κ. Steven Vanackere και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Πορτογαλίας και πρόεδρο του PSD Dr. Pedro Passos Coelho.


Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Είναι πολλές οι μάχες που οφείλουμε να κερδίσουμε, για το καλό του Ελληνικού λαού

 O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ζέρζι Μπούζεκ.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η αξιοποίηση του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού πρέπει να γίνει αντίδοτο στην κρίση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του Ε.Λ.Κ., μετά τις συναντήσεις του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημοσιονομικού Προγραμματισμού και Προϋπολογισμού κ. Λεβαντόφσκι, τον ευρωβουλευτή-πρώην πρόεδρο και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού και της Ειδικής Επιτροπής σχετικά με τους δημοσιονομικούς πόρους για μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το 2013 κ. Μπέγκε, καθώς και με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ κ. Ντολ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συναντήσεις του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημοσιονομικού Προγραμματισμού και Προϋπολογισμού κ. Λεβαντόφσκι, τον ευρωβουλευτή-πρώην πρόεδρο και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού και της Ειδικής Επιτροπής σχετικά με τους δημοσιονομικούς πόρους για μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το 2013 κ. Μπέγκε, καθώς και με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ κ. Ντολ.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κα Βασιλική Τζότζολα, με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σχετικά με μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ' αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα ... "μια από τα ίδια", δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.