Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού κ Αντώνη Σαμαρά στους Έλληνες αθλητές Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου και Χρήστο Αποστόλου

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους Έλληνες αθλητές Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο μονό σκιφ στην κωπηλασία και Χρήστο Αποστόλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην κολύμβηση στο ύπτιο 50μ., στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Νιαντζίνγκ.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού κ Αντώνη Σαμαρά στους Έλληνες αθλητές Γιώργο Κωστάκη,Χρήστο Κουτούλια και Στράτο Νικολαΐδη

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους Έλληνες αθλητές Γιώργο Κωστάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν κατηγορίας Τ47, Χρήστο Κουτούλια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ίδια κατηγορία και Στράτο Νικολαΐδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σφαίρα (F20),  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού κ Αντώνη Σαμαρά στον Έλληνα αθλητή Λούη Τσάτουμα

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα αθλητή Λούη Τσάτουμα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης.