Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στην συνοδο του ΕΛΚ ο Αντώνης Σαμαράς

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι, η οποία θα έχει ως βασικό θέμα την οικονομική διακυβέρνηση.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συναντήσεις του Αντ. Σαμαρά με πρέσβεις

Συναντήσεις με πρέσβεις της Ε.Ε. έχει αρχίσει ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς.


Συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ολλανδίας Rij κ. C. van.

Σήμερα είχε συνάντηση με τον πρέσβη της Γερμανίας Roland Michael Wegener.

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στον άξονα Υψάλων – Κωνσταντινούπολης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



«Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα το πρωί στον άξονα Υψάλων – Κωνσταντινούπολης.


Ευχόμαστε οι τραυματίες να ξεφύγουν από κάθε κίνδυνο και να γίνουν απολύτως καλά».



Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τη συνεδρίαση της Επιτροπής του κόμματος για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Δ. Αβραμόπουλου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, συνεδρίασε, σήμερα, η Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.



Απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για τη σύσταση της Γραμματείας Ετεροδημοτών του κόμματος και την τοποθέτηση του κ. Γ. Αναγνωστάκου στη θέση του Γραμματέα

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συστήνεται Γραμματεία Ετεροδημοτών του κόμματος.


Στη θέση του Γραμματέα τοποθετείται ο κ. Γεώργιος Αναγνωστάκος.

Συνεδρίαση, σήμερα, της επιτροπής του κόμματος για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Δ. Αβραμόπουλου

Υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Αβραμόπουλου, συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή του κόμματος για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.





Η συνεδρίαση θα πραγματοποιήθηκε στις 17:00 στα γραφεία του κόμματος (Λ. Συγγρού 340).




Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έναρξη διαλόγου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μ.Μ.Ε. της Ν.Δ. με φορείς των Μ.Μ.Ε.

Σε μια εποικοδομητική συνεργασία καλεί ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Εύβοιας, κ. Σίμος Κεδίκογλου το σύνολο των αρμόδιων φορέων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Τομέας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ξεκινάει διάλογο σε συνεργασία με τις επαγγελματικές ενώσεις των διαφόρων φορέων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τον χώρο αυτό.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την Παιδεία

Φίλες και φίλοι,



Να θυμούνται όλοι αυτή την ημερομηνία: 21 Φλεβάρη του 2011. Είναι η ημερομηνία που η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, μέσα από τη δική της πλατφόρμα, τη δική της διαβούλευση, τις δικές της προτάσεις, τελικά, έσπασε τα κατεστημένα άλατα δεκαετιών στην Ελληνική Παιδεία. Για να αλλάξει, επιτέλους, νοοτροπία η παιδεία μας.


Θερμότατα συγχαρητήρια για την πρόταση αυτή.



Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τις αποκαλύψεις του Προέδρου του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος–Καν, για παρασκηνιακές επαφές του με τον κ. Γ. Παπανδρέου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αποκαλύψεις του Προέδρου του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος–Καν, για παρασκηνιακές επαφές του με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, το Δεκέμβριο του 2009, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Δημοσιογράφος: Τι έχετε να πείτε για τον Ντομινίκ Στρος-Καν και τις συναντήσεις που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, πέρυσι το Δεκέμβριο;


Αντ. Σαμαράς: Την κυβέρνηση τη ρωτήσαμε. Τους ρωτήσαμε και δεν απάντησαν. Και δεν χρειάζεται πια να απαντήσουν. Όλοι έχουν καταλάβει.