Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις στην Αττική, την περιφέρεια και το εξωτερικό.

Καλαμάτα, 21 Νοεμβρίου 2010

Νικόλαος Νικολόπουλος, Βουλευτής Ν. Αχαΐας


Τελετή για να τιμήσουν τους Μεσσήνιους Αξιωματικούς του Στρατού, που έπεσαν στα πεδία των μαχών από το 1940, διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων Παρ/τος Καλαμάτας στη Στρατιωτική Λέσχη της Φρουράς Καλαμάτας.


Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα, συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Μετά τη συνάντηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι -και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό- ότι μόνο μια ζωντανή οικονομία και μια όρθια κοινωνία μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να έχει και τη δυνατότητα θετικής, αισιόδοξης προοπτικής για το μέλλον».

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. υπό την προεδρία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010.

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα: «Προγραμματισμός δράσης του κόμματος».



Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Ρηγίλλης



H ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ




Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 .

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα έχει αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 13:30, συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που βρίσκονται στη χώρα μας.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος».

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Χάρτες Εκλογικών Αποτελεσμάτων (Βουλευτικές 2009, Περιφερειακές 2010)

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Θέλω να συγχαρώ αυτούς που κέρδισαν για τη νίκη τους, αλλά και αυτούς που έχασαν για τον αγώνα τους. Η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί στο πλευρό των νέων λειτουργών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.



Ευχαριστώ και τις χιλιάδες των μελών μας, των φίλων μας, που τόσο πετυχημένα έδωσαν τη μάχη των εκλογών αυτών.


Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα του πρώτου γύρου. Η Νέα Δημοκρατία βγαίνει ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη.