Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Συμμετοχή του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς σήμερα το βρίσκεται από χτές στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011.Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την απώλεια ενός συνανθρώπου μας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Θερμά συλλυπούμαι την οικογένειά του εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας.


Το μεγαλύτερο όπλο, αυτή την στιγμή, είναι αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και - βεβαίως - ψυχραιμία


Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.


Η συνάντηση θα γίνει ύστερα από σχετική πρόταση που μεταφέρθηκε τηλεφωνικά από το γραφείο του Πρωθυπουργού στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.