Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Ν.Δ. με αφορμή όσα δήλωσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



«Ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Μνημονίου μάταια προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες και να αποκρύψει τις τεράστιες ευθύνες της.


Ο σοσιαλιστής Γκ. Μπράουν θέτει ευθέως ζήτημα για τους συμβουλάτορες του Πρωθυπουργού και τις λάθος συμβουλές στη διαχείριση της Οικονομίας. Και φέρνει σαν παράδειγμα τις καθυστερήσεις στη λήψη αναγκαίων αποφάσεων.


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με το “λεφτά υπάρχουν”.

Ανακοίνωση της Ν.Δ. με αφορμή την υποβολή παρέμβασης στο Δικαστήριο της Χάγης, για τη δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:




«Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να πράξει το αυτονόητο με την υποβολή παρέμβασης στο Δικαστήριο της Χάγης, για τη δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου.



Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις


· Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2010


Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, Βουλευτής Επικρατείας,


Εκδήλωση με θέμα ,< Καρπασία : Ιστορία και Πολιτισμός-Συμφωνία της Γ΄ Βιέννης>, που διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων στην Κυπριακή Εστία (Πλάκα).

Πρόγραμμα του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στις 15 και 17 Ιανουαρίου 2011 .

Το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011, στις 09:30 π.μ., ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί και θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Ι.Τ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».


Τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που θα γίνει στις 13:00.






Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών κ. Μισέλ Μπαρνιέ.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών κ. Μισέλ Μπαρνιέ.



Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κ. Χατζηδάκης, η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κα Μ. Γιαννάκου και ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας κ. Ν. Μηταράκης.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με το προεδρείο της Ενώσεως Διπλωματικών Υπαλλήλων [Ε.Δ.Υ.]

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα 11.01.2011, με το προεδρείο της Ενώσεως Διπλωματικών Υπαλλήλων [Ε.Δ.Υ.] του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου κ. Άγγελος Υψηλάντης.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Oργανα Ν.Δ Γραμματείες

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Βουλευτής Αρκαδίας

ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΝΔ ΣΚΟΡΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Οικονομολόγος



ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΡΑΒΙΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ


Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Επικοινωνιολόγος


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Οικονομολόγος


Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στο Ιπποκράτειο για τον Μιλτιάδη Έβερτ.

Στο "Ιπποκράτειο" μετέβη ο πρόεδρος της ΝΔ, όπου νοσηλεύεται ο Μιλτιάδης Έβερτ.
Μετά την επίσκεψη του ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

"Επισκεφθήκαμε, μαζί με τον κ. Δήμα, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον τέως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και ιστορικό μας στέλεχος.
Όπως μας είπαν οι γιατροί, είναι σε μια δύσκολη κατάσταση.
Ευχηθήκαμε στην οικογένειά του, που ήταν εκεί, και στους συγγενείς του, γρήγορα να το ξεπεράσει και να πάνε όλα καλά", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ορισμός Βουλευτών και στελεχών που συμμετέχουν, με απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, στην οργανωτική δομή του κόμματος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αβραμόπουλος Δημήτρης


Εποπτεία επί των Τομέων Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης και Πολιτικής Στρατηγικής.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δήμας Σταύρος


Εποπτεία επί των Τομέων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας, Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κυβερνητικού Προγράμματος.

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά.

                                                    O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Από την πρώτη στιγμή, ως υποψήφιος ακόμα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, έβαλα ένα μοναδικό στόχο: την αλλαγή και ανανέωση του κόμματος, ώστε να γίνει η Παράταξη της Ελπίδας του Ελληνικού λαού. Που θα ξαναφέρει την Πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει!


Μέσα στη χρονιά που πέρασε, κερδίσαμε το στοίχημα απέναντι σε τρεις υψηλούς στόχους:


Συνέδριο και εκλογές για καίριες κομματικές θέσεις.


Αντιπολίτευση σύγχρονη, δυναμική και δίκαιη προς τον Έλληνα πολίτη, με κορυφαία τη θέση μας απέναντι στο Μνημόνιο.


Στην εντατική ο Μιλτιάδης Έβερτ


Στην εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ, καθώς αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, δύσπνοια και ισχυρούς πόνους στην πλάτη.