Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το βαρόμετρο είναι η Αττική, το αντιμνημόνιο είναι η Αττική, η σωτηρία της πατρίδας μας είναι η Αττική.

Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην Αττική, όλοι πρέπει να πάμε στην κάλπη και να δώσουμε το πιο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση κατα του μνημονίου.



Η μάχη στην Αττική έχει τεράστια συμβολική και πολιτική αξία. Με τις τελευταίες παλινωδίες του κ. Δημαρά, δεν νομίζω να έμεινε καμιά απορία ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος αποτελεί εφεδρεία του κ. Παπανδρέου.

 Μια εκλογή του κ. Δημαρά μπορεί να μετατρέψει την συντριβή του πρωθυπουργού σε αξιοπρεπή ήττα και σε μια «νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Πύλο.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αύριο, στις 9 π.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας.




Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Πύλο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από την Πύλο της Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου -που με μεγάλη άνεση- είχε διασύρει διεθνώς την Ελλάδα ως χώρα διεφθαρμένη, ονόμασε χθες “αντιπατριώτες” όσους διαφωνούμε με την πολιτική του.


E, τότε το Μνημόνιο και η υπαγωγή της χώρας σε ξένη επιτήρηση θα πρέπει, για τον κ. Παπανδρέου, να ταυτίζεται με την φιλοπατρία!

Αύριο ψηφίζουμε Ελπίδα!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στα Καμίνια του Πειραιά

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είμαι εντυπωσιασμένος από την απήχηση της πρωτοβουλίας του αυριανού δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τη συμβολική δημιουργία παιδότοπων στη Μαρίνα Ζέας, στα Καμίνια και στα Μανιάτικα του Πειραιά.


Η πρωτοβουλία αυτή φωτογραφίζει και το έργο που θα κάνει αύριο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ως Δήμαρχος.

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την επίσκεψή του στο εμπορικό κέντρο Κερατσινίου .

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει, σήμερα, σε περιοχές της Β’ Περιφέρειας Πειραιά.


Μετά την επίσκεψή του στο εμπορικό κέντρο Κερατσινίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα προέτρεπα τον κ. Παπανδρέου, αντί να εκβιάζει τον Ελληνικό λαόνα έρθει εδώ, δίπλα στον απλό πολίτη, στον απλό τον κόσμο και να βιώσει την αγωνία του για το αύριο. Και να πάρει, επιτέλους, το μήνυμά του.


Για μας, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Αλλαγή πολιτικής, με Ανάπτυξη και Ελπίδα.


Υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλάξτε πορεία».

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»,

Φίλες και φίλοι,


Η «κοινωνική οικονομία της αγοράς» είναι για τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, αυτά που συμμετέχουν στο ΕΛΚ, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο βασικός κορμός του αξιακού τους συστήματος. Εμείς στην Ελλάδα το ονομάζουμε «Κοινωνικό Φιλελευθερισμό». Αλλά το περιεχόμενο είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο.


Είναι «οικονομία της αγοράς» - ή αν θέλετε είναι «Φιλελευθερισμός» - διότι πιστεύει στις δυνάμεις της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, στην ευθύνη και στη δημιουργικότητα του ατόμου. Είναι αντίθετος με τον κρατισμό και το σοσιαλισμό, που πιστεύουν ότι τα πάντα πρέπει να τα οργανώνει και να τα διευθύνει η κεντρική εξουσία του κράτους.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κεντρική Εκδήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Β. Κικίλια.(Γήπεδο Σπόρτινγκ)

Φίλες και φίλοι,



Βρίσκομαι εδώ, για να σας πω ότι γυρνάω όλη την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα γυρνάει σελίδα.


Είναι απίστευτη η σημερινή συγκέντρωση. Αυτή η νεολαία έχει πάρει το μήνυμα: Κικίλιας σημαίνει ανοίγουμε τις πόρτες για τα νέα παιδιά!


Ο λαός έχει καταλάβει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει ο δρόμος της Ελπίδας. Και ο κ. Παπανδρέου θα έχει καταλάβει ότι ο λαός έχει αγκαλιάσει το μήνυμα της Ελπίδας. Προσπαθεί να μας εκβιάσει με εκλογές και έχει φτάσει στην απόλυτη παράνοια.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μην τους αφήνεις να σου θολώνουν το μυαλό. Υπάρχει άλλος δρόμος. Ο δρόμος της Ανάπτυξης. Ο δρόμος της Ελπίδας. Αττική Νεα προοπτική

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010 - Στις κάλπες ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !

Σημεία ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη

Φίλες και φίλοι,



Ήλθα εδώ, σήμερα, στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας, στη Θράκη, κοντά σε σας, στους ακρίτες μας. Σε σας που τόσο περήφανοι νιώθετε για την Ελλάδα και τόσο «ξεχασμένοι» έχετε νιώσει, τόσες φορές, από την Αθήνα.


Δεν ήλθα να σας υποσχεθώ, από εκείνα που συνήθως υπόσχονται οι πολιτικοί. Ήλθα να σας πω ότι πίστευα πάντα πως τα σύνορα δεν χωρίζουν τους λαούς.


Όμως, τα σύνορα πολύ συχνά, αφυπνίζουν τους λαούς.

Συνέντευξη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή του MEGA: «Ανατροπή» με το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πρετεντέρη

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=67148&Itemid=92

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη .

Φίλες και φίλοι,


Απευθύνομαι απόψε στην Τρίπολη, στον τόπο της αξιοπρέπειας και των Αγώνων. Με συγκίνηση ως Πελοποννήσιος και εγώ απευθύνομαι στο λεβέντικο, περήφανο, αδούλωτο φρόνημα του λαού της Τριπολιτσάς και της Αρκαδίας, που έγραψε ανεπανάληπτες χρυσές σελίδες Απελευθέρωσης, Δημιουργίας, Προκοπής, Επιστήμης, για ολόκληρη την Πελοπόννησο και τον τόπο μας.


Ήλθα εδώ σήμερα κοντά σας, για να σας φέρω δύο απλά μηνύματα: Μήνυμα αγώνα. Και μήνυμα Νίκης.


Γυρίζω όλη την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Κι εκείνο που βλέπω παντού, είναι ότι και η Ελλάδα γυρίζει. Γυρίζει σελίδα. Σηκώνεται στα πόδια της. Βρίσκει ξανά τον εαυτό της. Και το σπουδαιότερο: Ξεπέρασε το φόβο. Και τώρα απορρίπτει τους εκβιασμούς.


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Αρκαδία, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε ολόκληρη τη χώρα, θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, επίσκεψη στην Αρκαδία.


Στο πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνονται:


18:45 : Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.


19:30 : Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.