Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

• Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2012

Νικόλαος Καντερές, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής, Βουλευτής Αττικής,
Επιμνημόσυνη δέηση εις Μνήμη των θανόντων εν υπηρεσία Αστυνομικών στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που διοργανώνουν η ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τριήμερη επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο από την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων

* Έχετε δίκιο και όρθιοι είμαστε και γαλάζιοι είμαστε και αποφασισμένοι είμαστε και νικητές θα είμαστε, σύντομα στις εκλογές που έρχονται. Θέλω να σας συγχαρώ από καρδιάς για τα αποτελέσματα. Μας δώσατε χαρά και ζωγραφίσατε τη νίκη, από την Αθήνα μέχρι την επαρχία ολόκληρη. Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της παράταξης. Επειδή εσείς εκφράζετε τον κόσμο της αγοράς, που σήμερα τόσο πολύ δοκιμάζεται, θέλω να πω ότι πρώτη προτεραιότητά μου είναι να σωθούν οι επιχειρήσεις που πλήγηκαν από τους βανδάλους την περασμένη Κυριακή. Να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις. Να ανοίξουν τα μαγαζιά. Να μην υπάρξουν και πάλι άνεργοι. Όχι όπως έγινε την προηγούμενη φορά, όταν οι αποζημιώσεις καθυστέρησαν σχεδόν δύο χρόνια, και κάποιες φορές δεν έφτασαν και ποτέ.

Επιστολή του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά για τους κουκουλοφόρους

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την πόλη την διέλυσαν. Την αγορά την διέλυσαν. Επέλεξαν παραδοσιακά κτίρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι, όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες, για να δούμε όχι μόνο αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί, να έχει το δικαίωμα ο Ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα».








Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Η σημερινή ψηφοφορία είναι καθοριστική και δραματική ταυτόχρονα.


Αλλά, πριν απ’ όλα, οφείλουμε μιαν απάντηση σε εκείνους που μας έφεραν ως εδώ. Κι όμως, με διάφορες πολιτικές ακροβασίες, προσπαθούν να εμφανιστούν, περίπου και ως… «δικαιωμένοι»!