Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Με πολύ μεγάλη χαρά βρίσκομαι ανάμεσά σας, πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι κράτησαν την Ελλάδα όρθια στις πιο δύσκολες, στις πιο σκληρές στιγμές. Ανάμεσα στους ανθρώπους του Τουρισμού, που δεν περιμένουν την ανάκαμψη, την έκαναν πράξη την ανάκαμψη. Δεν την εύχονται απλά. Έχουν ήδη αρχίσει και τη ζουν, τη βιώνουν.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εκδήλωση του Κέντρου διαχείρισης για την Ενέργεια και του Greek Energy Forum

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ερευνητικό κέντρο της E.S.C.P. και το Greek Energy Forum για την τόσο συντονισμένη και σωστή αυτή οργάνωση και θέλω να σας πω ότι πραγματικά είναι μεγάλη χαρά για μένα να μιλάω σήμερα σε ένα τέτοιο Συνέδριο για την Ενέργεια. Το θέμα, εκτός από το τεράστιο ενδιαφέρον που φυσιολογικά παρουσιάζει πάντα και παντού - σε κάθε εποχή για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου - είναι σήμερα, θα έλεγα, πολλαπλά επίκαιρο: Και για την Ελλάδα. Και για την Ευρώπη!

Συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, με εκπροσώπους της CSCEC



Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρίας στον κόσμο, της China State Construction Engineering Corporation. Ο Πρωθυπουργός συζήτησε με τον Διευθυντή Επενδύσεων κ. Li Jiqin θέματα αναπτυξιακά και επενδυτικά, μεταξύ των οποίων και το ενδιαφέρον της εταιρίας για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο Καστέλλι.