Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για τη νέα χρονιά

Εύχομαι υγεία σε όλους και αγάπη στις οικογένειές σας…


Αλλά τέτοιες ώρες, η σκέψη μου είναι με εκείνους που έχασαν τις δουλειές τους ή τα μαγαζιά τους. Με εκείνους που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται, τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται και την ανησυχία τους για το αύριο να μεγαλώνει…



Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, από ποντιακά σωματεία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης .


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς άκουσε τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, από ποντιακά σωματεία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Υγεία και αγάπη σε όλους, σε όλες τις οικογένειες. Αλλά, αυτή τη στιγμή, ο νους μου είναι κοντά κυρίως σε εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους. Σε εκείνους που αναγκάστηκαν να βάλουν «λουκέτο» στο μαγαζί τους. Σε εκείνους που περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές, τώρα, όταν όλοι οι υπόλοιποι λέμε «χρόνια πολλά». Αυτούς τους ανθρώπους σκέφτομαι περισσότερο. Κι από βάθους καρδιάς οι ευχές όλων μας σε αυτούς πάνε, κυρίως.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές απο την Ασπασία Μπρούμα Νικολάρα.Μέλος Π.Ε Ν.Δ

Πολλές ευχές για μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία! Χρόνια πολλά!
Ασπασία Μπρούμα Νικολάρα.Μέλος Π.Ε Ν.Δ

Πρόγραμμα του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά (31/12/10-01/01/11)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα ακούσει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, αύριο Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010, στις 11.30 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Ρηγίλλης).



Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011, στις 11 π.μ., ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στην Πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για τις καθιερωμένες ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.






Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Π. Παναγιωτόπουλου για τις αντιφατικές δηλώσεις υπουργών, αλλά και τις διαρροές από κυβερνητικά γραφεία για το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις αντιφατικές δηλώσεις υπουργών, αλλά και τις διαρροές από κυβερνητικά γραφεία για το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δήλωση του αναπληρωτή υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Ν.Δ. κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με τα μέτρα της Κυβέρνησης για την οικονομία.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ύφεση και η ανεργία θα είναι οι μεγάλες πληγές του 2011. Τα μέτρα της Κυβέρνησης οδηγούν σε λουκέτα και ασφυξία την αγορά. Δεν χρειάζονται επιπλέον φόροι. Αντίθετα, χρειάζονται μέτρα ανάταξης της οικονομίας, μέτρα που η Ν.Δ. έχει έγκαιρα προτείνει».