Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών της Ν.Δ σε εκδηλώσεις




Νεμέα, Αργολίδα, 10 Δεκεμβρίου 2010
Ιωάννης Ανδριανός, Βουλευτής Ν. Αργολίδος,
Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και Υπουργού Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νεμέας και το Σωματείο Μνήμης Κ.Ε. Παπακωνσταντίνου.


Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2010
Νικόλαος Δένδιας, Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Ν. Κέρκυρας.
Έναρξη του 3ου Σεμιναρίου Διαμεσολαβήσεως, που διεξάγεται με πρωτοβουλία και την επιστημονική εποπτεία του Β΄ Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Ερευνητικού Ινστιτούτου Δικονομικών Μελετών στο Αμφιθέατρο του Εφετείου.

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στις 10 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εισήγηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Επιτροπή Επεξεργασίας Προτάσεων για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η σημερινή μας συνεδρίαση διεξάγεται κάτω από μια βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα. Και αυτό, γιατί η κυβέρνηση προωθεί ένα πολυνομοσχέδιο, που αιφνιδιαστικά και κατεπειγόντως αλλάζει, χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό και με εντεινόμενες ενδοκυβερνητικές τριβές, τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Αλλαγές όλοι θέλουμε. Αλλά όχι αλλαγές στο πόδι. Ζητούμε διαθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν ανταγωνιστικότητα, ανάκαμψη και ελπίδα. Όχι θυσίες χωρίς αντίκρισμα , χωρίς προοπτική.



Έρχομαι, λοιπόν, στο αντικείμενο της σημερινής μας συνεδρίασης.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ

Παράνομα σταθμευμένο ΙΧ πρωην υπουργου του ΠΑΣΟΚ στην συμβολη των οδων Πατησίων και Μετσόβου.
Ο εν λόγω π.Υπουργός είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση της Siemens. Δεν συμορφώνεται με τίποτα και εξακολουθεί να παρανομεί.

TA KOITAΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την 9η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς.

Η παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς βρίσκει την Ελλάδα να κατατάσσεται μεταξύ των χωρών της ΕΕ με τις χειρότερες επιδόσεις.



Τώρα που η κρίση μαστίζει τη χώρα μας είναι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ορατές οι δραματικές επιπτώσεις από τη διαφθορά η οποία:


φθείρει ηθικές αρχές και αξίες, διαβρώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς,


πλήττει την εθνική οικονομία, αντιστρατεύεται την ανάπτυξη και είναι η βασική αιτία της παθογένειας στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στο περιβάλλον.