Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)

 Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανούσου Βολουδάκη, του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαου Δασκαλάκη και του Επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού και Ψηφιακού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρη Πτωχού, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και ειδικότερα με τους επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τεχνολογίας CEBIT.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρωθυπουργού του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Keqiang, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κίνα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη»το μήνυμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

Την τελετή της Ανάστασης παρακολουθησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγο του Γεώργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

Με το πέρας της Ανάστασης ευχήθηκε στον ελληνικό λάό λέγοντας: .
«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού.