Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ενημέρωση Κοινοβουλευτικής Ομάδας κόμματος και περιοδεία στην Κρήτη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Τη Δευτέρα 30/5/2011, στις 12.30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (αίθουσα Γερουσίας Βουλή).


Την Τρίτη 31/5/2011, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναχωρεί για τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη, όπου θα επισκεφθεί τους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου.

Εβδομαδιαίες εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έχουμε προτείνει ένα διαφορετικό σχέδιο από την αποδεδειγμένα λανθασμένη κυβερνητική συνταγή. Το οποίο στηρίζεται, όχι σε περισσότερους φόρους, αλλά σε λιγότερους. Για να δουλέψει η Οικονομία. Μόνο τότε θα αρχίσουν να παράγονται έσοδα για τους πολίτες, αλλά και για το κράτος. Μόνο τότε θα υπάρξει Ανάκαμψη και Ανάπτυξη. Πρόκειται για το Ζάππειο-ΙΙ, που το παρουσιάσαμε ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πριν τρεις εβδομάδες…

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ελλάδα – Ευρώπη: 30 χρόνια μαζί. Η δύναμη της συμμετοχής

Σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου 2011 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, που διοργανώνει η Ομάδα Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με θέμα:

«Ελλάδα – Ευρώπη: 30 χρόνια μαζί. Η δύναμη της συμμετοχής».

Αναλύθηκαν οι πτυχές του προγράμματος της Ν.Δ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο κ. Σταύρο Δήμα, συναντήθηκε με την τρόικα, συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και ανέλυσαν πτυχές του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.


Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και διήρκεσε 2,5 ώρες.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά

Αύριο Τρίτη στις 10.30 π.μ πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά.