Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Επιμελητήριο Αχαΐας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το άγριο έγκλημα με το Θανάση Λαζανά, προστέθηκε σήμερα μια απίστευτη καινούρια αγριότητα, με τη δασκάλα και τις 36 μαχαιριές.
Θέλω να ξέρετε ότι η εισβολή των παρανόμων θα σταματήσει.
Η Δημοκρατία χρωστάει στον πολίτη προστασία και ασφάλεια. Και αυτό το χρέος της Πολιτείας απέναντι στον πολίτη, να ξέρετε ότι θα είναι το πρώτο που θα ξεχρεώσουμε».








Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,επισκέπτεται τους Νομούς Κορινθίας και Αχαΐας. Μετά τη σύσκεψη που είχε με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας.
.

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

• Θεσσαλονίκη, 9 Ιουνίου 2012
Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης,
Ετήσια τελετή στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου, για τη μνήμη του Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και ανθυπολοχαγού του Ελληνικού Στρατού Τέλλου Αγαπηνού, που διοργανώνει ο Σύλλογος Μεσσηνίων Μακεδονίας-Θράκης «Ο Καπετάν Άγρας».

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, περιοδεία στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Ειδικότερα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου και θα επισκεφθεί τα έργα της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, που έχουν σταματήσει.
Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αχαΐας και θα παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς Αχαΐας στο Επιμελητήριο.
Στη συνέχεια, θα παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς Ηλείας στο Επιμελητήριο Πύργου.






Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, ήρθα στον Άγιο Παντελεήμονα να επαναλάβω τη δέσμευσή μου: Την Αθήνα που ξέραμε, θα την βρούμε ξανά! Τις γειτονιές που ξέραμε, θα τις έχουμε ξανά. Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι Ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι Ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα. Θα τα καταφέρουμε».

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αιγινίου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αιγινίου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ότι ήταν, για μένα, μια πάρα πολύ ευτυχισμένη ώρα σήμερα. Γιατί, εδώ, η Πιερία έδωσε έναν αέρα νίκης, έδωσε ένα ρυθμό δυνατό, ενόψει των εκλογών.

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά για την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από αύριο η Εθνική μας Ομάδα –η Ομάδα που ενώνει όλους τους Έλληνες- ρίχνεται στις μάχες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Εύχομαι, από την καρδιά μου, στα παιδιά της Εθνικής μας, με την ομαδικότητα, το πνεύμα αγώνα και την ικανότητα που τα χαρακτηρίζει, να πετύχουν λαμπρές νίκες. Να φτάσουν, άλλη μια φορά, στην κορυφή. Και να μας κάνουν υπερήφανους, φέρνοντας στην Πατρίδα μας μήνυμα αισιοδοξίας».

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 7 Ιουνίου, επίσκεψη στους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Με την Ελλάδα δεν παίζουμε

Προχωράμε Υπεύθυνα Αποφασιστικά

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την επίσκεψή του στον Όμιλο Φίλων του Δάσους στην Πάρνηθα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, τον Όμιλο Φίλων του Δάσους στην Πάρνηθα και είχε συνάντηση με εθελοντές εκπροσώπους του Ομίλου και της Πυροσβεστικής. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά από τον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας Κηφισιάς

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από τον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας Κηφισιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για αγώνα.
Είμαστε όλοι μαζί και θα το πετύχουμε.
Και μέσα μας, το Άγιο Πνεύμα θα μας δυναμώσει για εκείνες τις αρχές και εκείνες τις αξίες, που είναι αρχές και αξίες της Πατρίδας μας.
Που πολλοί, σήμερα, μπορεί και να αμφισβητούν, να αμφιβάλουν και να τις πολεμούν ακόμα.
Δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε.
Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα το κερδίσουμε για το καλό του Τόπου».

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς:Η Υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αλήθεια ότι το Δημόσιο χρωστά πολλά στους φαρμακοποιούς, στους γιατρούς, στα εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές, στους εργαζομένους, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στους προμηθευτές των νοσοκομείων και στον ΕΟΠΥΥ.
Όμως, οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται άλλο.