Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

 Αθήνα, 2 Μαρτίου 2012
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, Βουλευτής Β΄ Αθηνών,


Εγκαίνια έκθεσης με θέμα  ;ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE που διοργανώνει η ΚΕΜ Α.Ε στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αττικής (HELEXPO), υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως.

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας των συναντήσεών του στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έλαβε μέρος σήμερα στην Διάσκεψη Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες.


Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για τον Εφαρμοστικό ΝόμοΚυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Όλοι κατανοούμε ότι η σημερινή δεν είναι μια συνηθισμένη ψηφοφορία.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητες απόψε τέσσερις κρίσιμες διευκρινίσεις.

-- Για το πώς βρεθήκαμε σε αυτό το μεταίχμιο. -- Για το τι πραγματικά διακυβεύεται σήμερα. -- Για το που θέλουμε να πάμε από δω και μπρος. -- Και για το πώς θα βγούμε από το τωρινό αδιέξοδο για να μπούμε σε ένα δρόμο σταθερότητας, Ανάκαμψης, Ανάπτυξης και κοινωνικής Συνοχής.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ. Πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί αύριο, για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Ακούστε. Με αυτό το πρόγραμμα κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν.