Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Το 4.4% δεν τους προβληματίζει

Από ότι δείχνουν τα γεγονότα το 4.4% των ευρωεκλογών δεν προβληματίζει τους κυβερνώντες. Δεν τολμούν να συνδέσουν την ήττα τους με το χάλι της διακυβέρνησης τους και ισχυρίζονται ότι οι Ευρωεκλογές δεν είναι εκλογικό κριτήριο. Από την άλλη μεριά , οι όσες δημοσκοπήσεις γίνονται δίνουν σταθερό προβάδισμα στο ΠΑΣΟK πάνω από 5 % και φυσικά, οι παροικούντες στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου ,δεν πτοούνται.

Συνεχίζουν το αδίστακτο έργο τους με την σιωπή και την κάλυψη των σκανδάλων. Βαβίλης, VODAFONE, Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Βατοπέδι-Ρουσόπουλος και η παρέα, Βουλγαράκης , Παυλίδης ,SIEMENS και …….. και εκεί όλα καλά και σιωπή.

Παρά τις προτροπές και εντολές του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να αλλάξει προφίλ η κυβέρνηση , οι Υπουργοί, οι Υφυπουργοί , οι Γεν Γραμματείς κα όλα τα κυβερνητικά στελέχη , συνεχίζουν την ίδια πολιτική του εμπαιγμού, της βάσης και έχουν τις πόρτες κλειστές.

Από την άλλη και οι διοικητές των ΔΕΚΟ και οργανισμών-αυτοί οι καλοπληρωμένοι από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου κάνουν το ίδιο , αδιαφορούν στην επικοινωνία με την βάση, αδιαφορούν για το μέλλον της χώρας και της παράταξης.

Με μισθό πάνω από 20000€ κάνουν ότι θέλουν κα δεν λογαριάζουν τη ν βάση.

Παράδειγμα: Διοικητής παίρνει καθαρό μισθό χωρίς τα bonus 20000€Χ14 μήνες =280.000€ ετησίως αν κάτσει στην θέση αυτή 2 χρόνια είναι 280.000Χ2=560.000€.

Αυτοί κερδίζουν , ο λαός πληρώνει Κτηματολόγιο, ΕΚΑΣ και φόρους ενώ αυτοί θησαυρίζουν με τις θέσεις τους και αδιαφορούν για την κοινωνία την οποία σίγουρα θα βρουν μπροστά τους, όταν η Ν.Δ. χάσει τις εκλογές και θα ιδιωτεύουν ….τότε ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να τους φτύνει και τους χλευάζει όταν δεν θα είναι οι μεγαλόσχημωνες της κυβέρνησης , με πολλά χρήματα στις τράπεζες και στην τσέπη τους.

Πλησιάζει το άδοξο τέλος πολλών. Ο Πρωθυπουργός στο λίγο διάστημα που του μένει ας καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία » διώχνοντας κάθε απατεώνα, κάθε λαμόγιο, κάθε καρεκλοκένταυρο και με νέα στελέχη να πορευθεί σε νέες πιο προωθημένες κατακτήσεις , με αρχή την τοποθέτηση στελεχών σε οργανισμούς με ανθρώπινο προφίλ και με ανώτατη αμοιβή μέχρι 1500€ χωρίς bonus.

Να μην φοβηθεί κανένα , να μην υποκύψει σε κανένα εκβιασμό, να προτιμήσει να εκθέσει τον κάθε αλητήριο που θα του δημιουργήσει προβλήματα ,να μην τον ξανά έχει υποψήφιο, η σε κομματική θέση και να τον δώσει να τον κρίνει η βάση,ακομα και αν τον ρίξουν από Κυβέρνηση,.

Ο λαός θα καταλάβει τι παιχνίδι παίζουν οι ανίκανοι τυχοδιώκτες και θα στηρίξει το Κώστα Καραμανλή στις επιλογές του αυτές , με το οπουδήποτε κόστος.

Λογότυπος