Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά την διευρυμένη σύσκεψη στο Γεν.Λογιστήριο του Κράτους

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα το πρωί διευρυμένης σύσκεψης στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Xαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Konrad Adenauer και του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε, στο Μουσείο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα Konrad Adenauer και το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής, για τα επίσημα εγκαίνια της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος στην Αθήνα.
 Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Πρωθυπουργού:
 

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη διευρυμένη σύσκεψη της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα το πρωί διευρυμένης σύσκεψης της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κοινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά και του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Boyko Borissov

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Υποδέχτηκα με μεγάλη χαρά τον φίλο μου, Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Boyko Borissov και τους Υπουργούς του σε αυτό το δεύτερο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δυο χωρών μας. Η συνεργασία Ελλάδας και Βουλγαρίας σε ανώτατο επίπεδο και σε μόνιμη βάση, είναι, πλέον, πραγματικότητα.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου


Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανακοινώνεται το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, για αύριο 17 Δεκεμβρίου 2012:
 Στις 9:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 10:30, ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρικής Δημοκρατίας κ. Boyko Borissov στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στις 12:00, οι δύο Πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ, στη συνέχεια θα μεταβούν στο ξενοδοχείο Hilton για τη Σύνοδο Ολομέλειας Β’ Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Βουλγαρίας.