Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά (Θεμελίωση της Γέφυρας Περιφερειακού Καλαμάτος -Νέδοντας)

“Πρώτα να μιλήσει η καρδιά. Πρέπει να ξέρετε ότι η συγκίνηση είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ. Ξέρετε το πόσο αγαπάω τη Μεσσηνία. Αυτό που δεν ξέρετε και δε θα μάθετε ποτέ είναι το πόσο μου λείπει η Μεσσηνία.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

• Θεσσαλονίκη, 9 Μαρτίου 2012
Σάββας Αναστασιάδης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης,
Έναρξη των εκδηλώσεων του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης-Εικόνες του 21ου Αιώνα.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στον ΑΠΟΕΛ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την πρόκριση της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟΕΛ στους προημιτελικούς του Champions League, απέστειλε στους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:«Μας κάνατε υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια.
Αντώνης Σαμαράς».






Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε  στα γραφεία του Κόμματος με το Προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με προέδρους των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της χώρας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, συνάντηση με προέδρους των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της χώρας.

Συναντήσεις του Αντ. Σαμαρά .

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα έχει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, συνάντηση με Προέδρους των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Ελλάδος.


Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Υπό την προεδρεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, θα συνεδριάσει, την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 12:00, η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. (Λεωφόρος Συγγρού 340).




Οδηγίες του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, για λύση στα προβλήματα των κτηνοτρόφων και των γεωργών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Λύση στο πρόβλημα που προέκυψε για τους κτηνοτρόφους και τους γεωργούς των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, με την περικοπή κατά 60 εκατομμύρια ευρώ της εξισωτικής αποζημίωσης, αναζητεί η Νέα Δημοκρατία.