Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Είμαστε σε κοινή προσπάθεια με πολλούς άλλους ηγέτες της Ευρώπης για να δημιουργήσουμε μια αληθινή διέξοδο, μια αληθινή Ευρωπαϊκή λύση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με το πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Απόψε στο Ελσίνκι, τέθηκαν όλα τα ζητήματα της ευρωπαϊκής κρίσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξελίξεις της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Ήταν επόμενο.

Δεν έχουμε καν ξεκινήσει τη δική μας μάχη για Ανάπτυξη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ε.Λ.Κ. στο Ελσίνκι, με τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας κ. Έντα Κένι.



Μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είχα τη χαρά να συζητήσω με τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας τον κ. Έντα Κένι και να τον συγχαρώ για τη μεγάλη εκλογική του νίκη.


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις

Πάτρα, 5 Μαρτίου 2011

Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών,


Χοροεσπερίδα, που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας στον Πολυχώρο εκδηλώσεων <<Αρχοντικό της Ευτυχίας>>.



Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με Πρόεδρο Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά

Με τον πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθείτην Τρίτη στις 10 το πρωί ο Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο συνάντησης του, με τους αρχηγούς των κομμάτων πριν αναχωρήσει για την η έκτακτη σύνοδος κορυφής της EE, στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την επίσκεψή του, στους δυο τραυματίες αστυνομικούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα τους δυο τραυματίες αστυνομικούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.



Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σε ώρες αυξανόμενης ανομίας, η Αστυνομία προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια, την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.


Και, μάλιστα, με τέτοιες βαρύτατες θυσίες. Όπως τα δυο παλικάρια που χάθηκαν, αλλά και τα δυο παιδιά, τα τραυματισμένα, που μόλις επισκέφθηκα.


Είναι πια καιρός και η Πολιτεία, όλοι μαζί, να προστατέψουμε την Αστυνομία

Η ΝΔ παρούσα στo Ελσίνκι

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα για το Ελσίνκι της Φιλανδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) με θέμα την Οικονομική Διακυβέρνηση, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Μαρτίου.





Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, με εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνάντηση μετείχε η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, για τη δημιουργία ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση και μελέτη θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας & Ιδιωτικοποιήσεων

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση και μελέτη θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας & Ιδιωτικοποιήσεων, υπαγόμενη στον Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας. Τον συντονισμό της ομάδας θα έχει ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Νότης Μηταράκης.