Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας τον εργασιών του συνεδριου του CDI

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συμμετείχε στο συνέδριο του CDI, όπου εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος. Συνοδευόταν από τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι μέλος του CDI. Μετά το πέρας των εργασιών, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σύντομος χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά τη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών:

Dear Colleagues,
We all fight for the same cause: European Integration is our cause, but Integration with Freedom and social Market Economy Principles Prosperity, Competitiveness, Responsibility, Accountability, Justice and Solidarity.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Στη συνάντηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Ελληνική ναυτιλία, αλλά και το μέλλον της χώρας μας.

Πρόγραμμα συναντήσεων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αύριο Πεμπτη

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους Πολιτικούς Αρχηγούς που στηρίζουν την Κυβέρνηση, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και κ. Φώτη Κουβέλη.

Πρόγραμμα συναντήσεων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα δεχτεί σήμερα στις 12:30 στο Μέγαρο Μαξίμου το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.






Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, για τη Ρώμη.


Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ιταλό Ομόλογό του Μάριο Μόντι. Το απόγευμα θα συμμετάσχει στη Σύνοδο ηγετών του CDI (Διεθνής Κεντροδεξιών Κομμάτων).

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πάπα Βενέδικτο XVI. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιστρέφει στην Αθήνα.



Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12:00 με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση.