Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα

Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή, της πιο μεγάλης μάχης. Και η συγκέντρωση αυτή, ο παλμός αυτός, η νεολαία αυτή, ο κόσμος μας αυτός το λέει: Ναι, θα κερδίσουμε τον αγώνα! Σας ευχαριστώ, γι’ αυτή την καταπληκτική παρουσία… Είναι καταπληκτικό!

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σε προεκλογική συγκέντρωση στα Ιωάννινα

Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να μιλάω απόψε από τα Γιάννενα των θρύλων και των παραδόσεων, εδώ στην Ήπειρο, εδώ στον Τόπο που διεκδικεί επάξια μία κορυφαία θέση στη Νέα Ελλάδα που ξεκινήσαμε να χτίζουμε. Για τα νέα παιδιά κάνουμε την καινούργια Ελλάδα και την ξεκινάμε. Αλλά και αυτά τα παιδιά μας πέρασαν το μήνυμα! Και το μήνυμα ήταν ότι στα ΑΕΙ πήραν πάνω από 44% και στα ΤΕΙ πάνω από 56%! Το μήνυμα ήταν πολύ μεγάλο!.

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από Ιωάννινα

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του, βρίσκεται στα Ιωάννινα, όπου επισκέφθηκε την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική εκδήλωση για την 73η Επέτειο της Ιστορικής Μάχης της Κρήτης

Αγαπητοί φίλοι,
Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, στην γη της λεβεντιάς, και της Δημοκρατίας.
Στην Πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην γωνιά του Ελληνισμού που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι, που δεν μέτρησε ποτέ την προσφορά της στους αγώνες του Έθνους μας.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 18:30 θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση για την 73η Επέτειο της Ιστορικής Μάχης της Κρήτης (αεροδρόμιο Μάλεμε, Χανιά).
Στις εκδηλώσεις θα παραστούν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και η ηγεσία των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, για το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελλάδας

Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία δύο χρόνια, πέρα από την οδυνηρή κρίση, που σιγά-σιγά αφήνουμε πίσω μας, έγιναν στην Ελλάδα αλλαγές κοσμογονικές:

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση».