Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τα Επιμελητήρια.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Είναι, τουλάχιστον, πολιτικά ανήθικη η προσπάθεια της κυβέρνησης να απαξιώσει και να ελέγξει κομματικά την επιχειρηματικότητα, όπως αυτή εκφράζεται από το θεσμό των E πιμελητηρίων.

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με το προσχέδιο νόμου περί ευθύνης Υπουργών

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:« Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, το Δεκέμβριο του 2009, είχε δεσμευτεί, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα υπάρξει διακομματική συνεννόηση μέσα σε ένα εξάμηνο για τη θέσπιση κανόνων διαφάνειας, δυστυχώς δεν έπραξε απολύτως τίποτε. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα καταθέσει πρόταση για το νόμο περί ευθύνης Υπουργών, η κυβέρνηση έφερε ξαφνικά στο Υπουργικό Συμβούλιο το θέμα αυτό.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Εκπροσωπήσεις και συμμετοχή Βουλευτών σε εκδηλώσεις


· Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 201 1


Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, Βουλευτής Επικρατείας


Κοπή πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NOVOTEL .


· Νάξος, 22 Ιανουαρίου 2011


Ιωάννης Βρούτσης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ν. Κυκλάδων

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τη σημερινή δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη σημερινή δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:«Απολογία Σημίτη για το σκάνδαλο της Siemens , έστω μετά από τόσα χρόνια.


Απολογία που, όμως, δεν λέει λέξη για την ταμπακιέρα.


Καμία αναφορά στο 1 εκ. μάρκα του κ. Τσουκάτου για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, του νέου λογότυπου και του νέου portal της Ν.Δ

Πρώτα από όλα, μου προκαλεί μεγάλη συγκίνηση το γεγονός ότι είμαστε σήμερα εδώ, σε αυτήν τη νέα αίθουσα των νέων κτιρίων, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Νέας Δημοκρατίας μας.Να πάνε όλα καλά.TO NEO ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ Ν.ΔΑνακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με το νόμο “περί ευθύνης υπουργών”

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Αμήχανη και φοβισμένη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σύρεται πίσω από τις εξελίξεις.


Μια μέρα πριν την έκδοση του πορίσματος για τη “Ζίμενς”, έφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο προσχέδιο για ένα νέο νόμο “περί ευθύνης υπουργών”.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς θα παραβρεθεί, σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20:30, στο επίσημο δείπνο που παραθέτει η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Serzh Sargsyan .


Αύριο, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 16:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Serzh Sargsyan , στο ξενοδοχείο Hilton .

Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με το νόμο περί ευθύνης Υπουργών

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:«Η κυβέρνηση επιχειρεί, και πάλι, να παίξει με εντυπώσεις και πυροτεχνήματα γύρω από τα θέματα της διαφάνειας. Φαίνεται, μάλιστα, να εντάσσει στο παιχνίδι της και το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Και αυτό, την ώρα που ξέρει ότι η όποια νομοθετική πρωτοβουλία ελάχιστα μπορεί να συνεισφέρει, αφού το ζήτημα ρυθμίζεται ασφυκτικά από το Σύνταγμα και καμία αλλαγή στον ισχύοντα νόμο δεν μπορεί να αποδώσει το ζητούμενο, παρά μόνο κατόπιν Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ένα πράγμα μόνο να πω για την οικονομία. Η δική μας θέση είναι καθαρή: Επιμήκυνση πρώτον. Ταυτόχρονη μείωση του κόστους δανεισμού, δηλαδή του επιτοκίου, δεύτερον. Και τρίτον ευρωομόλογα.


Ευχαριστώ πολύ».

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά στην τελετή για τα Αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

Μακεδόνισσες και Μακεδόνες,Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ξεκίνησε ως νεωτεριστής πολιτικός. Στη συνέχεια έγινε Εθνάρχης. Και σήμερα είναι σύμβολο.


Ως νεωτεριστής πολιτικός, άφησε το αποτύπωμά του στην πρόσφατη Ιστορία του τόπου. Κι άλλαξε την Ελλάδα μέσα σε λίγα χρόνια. Από τα ερείπια του Πολέμου, της Κατοχής και του Εμφυλίου, σε μια σύγχρονη χώρα που άνοιγε δρόμους Ανάπτυξης κι έκανε άλματα Εκσυγχρονισμού.