Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wen Ziabao, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Αντώνης Σαμαράς, επικεφαλής αντιπροσωπείας στελεχών του κόμματος, θα συναντηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, στις 4 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Intercontinental , με τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wen Ziabao .


Τον κ. Ziabao , θα συνοδεύουν τα μέλη της Κινεζικής Αντιπροσωπείας, που επισκέπτεται την Ελλάδα.



Τοποθέτηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά κατά τη σύσκεψη των βουλευτών της Ν.Δ. του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια.

Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια.



Ακολουθεί η τοποθέτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:


«Να σας χαιρετίσω όλους. Η πανστρατιά, για την οποία μίλησα χθες, απαιτεί γενική κινητοποίηση, ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Αττικής. Και το λέω αυτό, γιατί, εδώ πέρα, βρίσκεται σχεδόν ο μισός πληθυσμός του Τόπου. Είναι τα τραγικά συσσωρευμένα προβλήματα, τα οποία ζει καθημερινά ο πολίτης. Και είμαστε υποχρεωμένοι, κυρίως σε αυτή τη μάχη, να δώσουμε το δικαίωμα της ελπίδας, σε όσους μπορούν να μας ακούσουν, σε όσους πρέπει να μας ακούσουν και σε όσους έχουν υποχρέωση να ακούσουν ένα διαφορετικό μήνυμα από εκείνο το οποίο σήμερα δίνει καθημερινά, με αυτή τη βιαία φοροεπιδρομή, με αυτή την απαράδεκτη οικονομική πολιτική- η οποία δημιουργεί λουκέτα και ανεργία- η κυβέρνηση.

Δήλωση του Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Α. Λυκουρέντζου για τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες Αττικής.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Συναντηθήκαμε, σήμερα, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, τον οποίο υποστηρίζει η Ν.Δ., τον Β. Κικίλια και τους Αντιπεριφερειάρχες τους οποίους συμπεριλαμβάνει στο συνδυασμό του.


Στο συνδυασμό του κ. Κικίλια συμμετέχουν ως Αντιπεριφερειάρχες η κα Άννα Καραμανλή, ο κ. Γιάννης Μανώλης, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο κ. Χάρης Δαμάσκος, ο κ. Νότης Μηταράκης, ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο κ. Γιάννης Ηλίας, ο κ. Περικλής Αλεβίζος.


Αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της ανανέωσης, με την εμπειρία της προσφοράς, αντιπροσωπεύουν τις κοινωνικές κατηγορίες, αντιπροσωπεύουν τη δυναμική της Ελληνικής κοινωνίας, αντιπροσωπεύουν το χώρο της επιστήμης, το χώρο της προσφοράς, το χώρο της εργασίας.


Αυτή η δυναμική εναρμονίζεται με τη δυναμική της Ν.Δ., για μια αισιόδοξη προοπτική της Ελληνικής κοινωνίας».


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της N.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Δυτική Μακεδονία.

 Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010



11:00: Συνάντηση με το Νομάρχη Γρεβενών στη Νομαρχία Γρεβενών.

11:30: Συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών στο Δημαρχείο Γρεβενών.

12:00: Σύσκεψη στο Επιμελητήριο των Γρεβενών με Παραγωγικούς Φορείς.

18:00: Συνάντηση με το Νομάρχη Καστοριάς στη Νομαρχία Καστοριάς.

18:30: Συνάντηση με το Δήμαρχο της Καστοριάς στο Δημαρχείο Καστοριάς.

19:30: Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. στο Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ».
 
 Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

09:00: Σύσκεψη με Φορείς Γούνας και Παραγωγικούς Φορείς στο Κέντρο «ΕΔΗΚΑ» Καστοριάς.


10:45: Συνάντηση με την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμύνταιου.

11:45: Συνάντηση με το Δήμαρχο Φλώρινας στο Δημαρχείο Φλώρινας.

12:15: Συνάντηση με το Νομάρχη Φλώρινας στη Νομαρχία Φλώρινας.

12:45: Αυτοδιοικητική Σύσκεψη για Δυτική Μακεδονία στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας.

17:45: Συνάντηση με το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας.

19:00: Συνάντηση με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Δακή στη Νομαρχία Κοζάνης

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Δντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιώργου Μουρούτη σχετικά με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιώργος Μουρούτης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η σημερινή απολογία του ΛΑ.Ο.Σ. για τις ψευδείς αναφορές του αρχηγού του, περί δήθεν υπερψήφισης του Μνημονίου από τους Ευρωβουλευτές της Ν.Δ., αναδεικνύει το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Καρατζαφέρης.


Παρ’ ότι κάνει ό,τι μπορεί για να το ξεχάσει, του θυμίζουμε ότι ο ίδιος προσωπικά, το κόμμα του και οι βουλευτές του ψήφισαν το Μνημόνιο στη Βουλή, στηρίζοντας, έτσι ανοιχτά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Τώρα, αν ο κ. Καρατζαφέρης αισθάνεται την ανάγκη να επικαλείται τον κ. Σκυλακάκη στη σαθρή επιχειρηματολογία του, ένα μόνο καταφέρνει: Να επιβεβαιώνει στην πράξη την ανίερη “συμμαχία των προθύμων” που προ πολλού έχει εγκατασταθεί στην πράσινη πολυκατοικία, με θυρωρό τον ίδιο!».