Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.


Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Οι στιγμές είναι κρίσιμες, όχι μόνο για την πατρίδα μας, αλλά για ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα οικοδόμημα, το οποίο για να είναι στέρεο, πρέπει να βασίζεται στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Αλληλεγγύης. Είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για να υπάρχει κοινωνική συνοχή στις χώρες μέλη, πέραν της αναγκαίας προϋπόθεσης για ανάπτυξη, για να είναι η κάθε χώρα-μέλος ανταγωνιστική στην οικονομία της.


Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας αποτελεί σαφέστατα και δικό μας στόχο για την επίτευξη των ευρύτερων δημοσιονομικών στόχων, που έχουμε, ως χώρα, αναλάβει.


Η Νέα Δημοκρατία, ως γνωστόν, αγωνίζεται για μια πολιτική που είναι απέναντι στην ύφεση και απέναντι στην ανεργία, ώστε να υπάρξει πιο γρήγορα ανάκαμψη στον τόπο, ανάκαμψη αναγκαία, που σήμερα την αναγνωρίζουν οι πάντες. Και θα έλεγα ότι υπάρχουν, πλέον, και κορυφαίες φωνές στην Ευρώπη, ιδιαίτερα τελευταία, που συμφωνούν με την κατεύθυνση αυτή».






«Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επίσκεψή μου στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθώ με τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.