Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών είναι να αποτέλεσμα πάρα πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και ένα προμήνυμα. Και θέλω να σας πω ότι εγώ ιδιαίτερα είμαι ευχαριστημένος, γιατί το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η τάση των νέων, είναι προς την Ανάπτυξη, προς τις ίσες ευκαιρίες για όλους και προς μεταρρυθμίσεις ριζοσπαστικές οι οποίες θα κάνουν επιτέλους την Ελλάδα μια φυσιολογική Ευρωπαϊκή χώρα. Και δεν είναι η κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτά τα αποτελέσματα αυτό φωτογραφίζουν. Είναι ένα γεγονός το οποίο πρέπει να το καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, ότι τα νέα τα παιδιά είναι με την Ανάπτυξη. Είναι με αυτή την πορεία προς το αύριο, με σταθερά βήματα μπροστά, για να επιστρέψει και πάλι στις Ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, όπως μας αξίζει σε μας τους Έλληνες.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την καθεμιά και τον καθένα σας από καρδιάς γι’ αυτό τον αγώνα που δώσατε και δίνετε το δικαίωμα στο χαμόγελο σε όλους μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.