Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Πλαταμώνα”.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Πλαταμώνα” στο νομό Πιερίας, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
«Αυτή η παράκαμψη του Πλαταμώνα, μαζί με την παράκαμψη της Στυλίδας και με τις σήραγγες των Τεμπών, δεν θα βελτιώσουν μόνο το οδικό δίκτυο. Το κυριότερο είναι ότι έχουν υπολογιστεί ότι θα μειωθούν 70% τα τεράστια ατυχήματα, τα οποία – όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε – γινόντουσαν σε αυτήν εδώ την περιοχή.

Ως εκ τούτου, είναι ένα έργο πολύτιμο για την Ελλάδα και είναι πάρα πολύ χρήσιμο ο Ελληνικός λαός να ξέρει ότι, επιτέλους, το έργο αυτό της κεντρικής αρτηρίας, που ενώνει όλη την Ελλάδα, σε λίγους μήνες θα παραδοθεί στον Έλληνα φορολογούμενο.

Ταυτόχρονα να πω ότι, τα έργα αυτά αποδεικνύουν – γιατί τώρα ξαναμπήκαν μπροστά, όπως ξέρετε δεν υπήρχαν για αρκετά χρόνια καθόλου – ότι η δράση έχει ξεκινήσει, η Ελλάδα επανεκκίνησε το δυναμικό της και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα κοιτάζοντας μόνο μπροστά, με σταθερά βήματα μπροστά.


Να είστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.