Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των περιοδειών του, επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει Ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.
Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές.
Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.

Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα. Ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.