Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 .

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει αύριο Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, στη Θεσσαλονίκη, για να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2011.


Ακολουθεί το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:


17.00: Σύσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, με τους παραγωγικούς Φορείς Βορείου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency .


Οι Φορείς που συμμετέχουν στη σύσκεψη είναι: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


19.30: Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού, το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.