Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).



Η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00, με τη παρέμβαση του Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΕΛΚ κ. Martens .
Στη Σύνοδο, συμμετέχουν Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί από 14 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και Αρχηγοί των κομμάτων μελών του ΕΛΚ.


Κατά την παρουσία του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Πρόεδρο του Euro group κ. Jean - Claude Juncker .

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, θα συνοδεύουν, ο Εκπρόσωπος του Κόμματος, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, (βουλευτής Φθιώτιδας) και Νότης Μηταράκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Σταύρος Παπασταύρου και οι σύμβουλοι του Προέδρου, κ.κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μουρμούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.