Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη σύσκεψη με θέμα την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό στην Κεφαλονιά

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, των αρμόδιων  Γενικών Γραμματέων και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με θέμα την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό στην Κεφαλονιά.


Ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Κεφαλονιά περνά μια επώδυνη δοκιμασία. Πρέπει να προστατεύσουμε πρώτα απ’ όλα τους ανθρώπους της, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, μέριμνα, βοήθεια, γιατί είναι και ηθική και όχι μόνο πολιτική υποχρέωση. Είναι ηθική υποχρέωση στους συνανθρώπους μας. Και θα πρέπει πάνω απ’ όλα, για να επανέλθει ο ρυθμός της ζωής στα σωστά επίπεδα στην Κεφαλονιά, να είμαστε και εμείς σωστά συντονισμένοι. Και γι’ αυτό το λόγο σήμερα βρισκόμαστε, για να δούμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τι ακριβώς πρέπει να γίνει, πότε πρέπει να γίνει, από ποιον πρέπει να γίνει. Στο τέλος θα βγάλουμε και μία ανακοίνωση, για να έχει και ο κόσμος γνώση των λεπτομερειών των αποφάσεών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.